Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Hiilivero äänestettiin nurin

Australian senaatissa. Kolmas kerta toden sanoi, mitä lie lehmänkauppoja Abbott on tehnyt saadakseen vaalilupauksensa läpi. http://www.abc.net.au/news/2014-07-17/live-blog-coalition-in-bid-to-push...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Briteissä on vähin äänin kävelytetty vihreitä pois hallituksesta, perusteluna, että vihreiden energiapolitiikka tulee maalle aivan liian kalliiksi.
STT-YLE ylin ilmastonmuutostiedeauktoriteetti, eli "ituhippilehti" Guardian on asiasta tyrmistynyt.

http://toryaardvark.com/2014/07/15/uk-david-camero...

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Pikavoittoja hamuavat pääomapiirit omaavat aina poliittista valtaa. Paskanko väliä sillä heille on miten maailma sadan vuoden päästä makaa.

mlehtinen .

Niin täältä Suomesta kaikenmaailman taaleritehtaat sun muut tuulivoimavirmat SAA niitä pikavoittoja virheiden suosiollisella avustuksella.
Tietääkö virheet että Suomen CO2 päästöt on negatiivisia, jos halutaan nollapäästöiseksi niin päästöjä pitäisi lisätä melkoisen paljon.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Mittakaavaharha? Menikö miljoonat ja biljoonat sekaisin?

Käyttäjän timouotila kuva
Timo Uotila

Australiassa oli parlamenttivaalit syyskuussa 2013. Labor menetti hallitusvallan. Labor oli pitänyt hiiliveroa tärkeänä hiilen aiheuttamien ympäristötuhojen torjumiseksi.

Keskustaoikeistolainen koalitio oli vastustanut vaaleissa hiiliveroa. Nyt se pääsi lunastamaan lupauksensa, kun myöhemmin pidetyissä senaatin täydennysvaaleissa Labor myös menetti kannatusta.

Australia käyttää hiiltä ilmeisesti enemmän henkeä kohti kuin mikään maa maailmassa. Se taas johtuu siitä, että ydinenergia on pannassa. Australia myös myy hiilipitoisia energiatuotteita mahtavia määriä mm. Kiinaan. Australia vie myös valtavasti uraania muiden maiden ydinvoimaloihin.

Australian tilanne osoittaa, miten vaikeaa on harrastaa "vihreää energiapolitiikkaa", kun hiiltä ei saisi polttaa eikä varsinkaan rakentaa ydinvoimaloita.

Ville A. Nieminen

"hiilen aiheuttamien ympäristötuhojen torjumiseksi."

Mitä ympäristötuhoja hiilidioksidi ilmakehässä aiheuttaa? Kasvillisuuden rehevöitymistä ja hiilen kierron nopeutumista?

Toimituksen poiminnat