Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Eräretkeilijän osto-opas

Syssy on taas tulossa ja reppureissaajat haaveilevat erätulista loimulohineen kera itse poimittuine sienineen, paatuneinkin ekocity-ihminen salaa haaveilee  vesisateessa värjöttelystä kaikinpuolin ankeissa olosuhteista ihan vain osatakseen taas arvostaa sitä kaikkea länsimaista hapatusta jonka ympäröimänä hän elää ja jota hän vihaa.

 

-vaeltajan liike-energiasta (heilunta) lataantuva digitaalinen kompanssi, jos et jaksakaan liikkua niin kompanssissä on ns. limb-mode toiminto, takakannen alla perinteinen mekaaninen kompassi.

-säästä luontoa ravinnekuormitukselta, intimiteettisuojan antava eritteet absorpoiva kertakäyttömakuupussi on uusinta hottia, pakkaus sisältää 3kpl kosteuspyyhkeitä, sähköä säästävän +30 C konepesun jälkeen tuotteen voi toimittaa energiajätekeräykseen.

- muoviton kierrätyspaperiköysi, esim. vesipelastustehtävissä köydestä ei liukene vesieliöstölle haitallisia PEH-yhdisteitä, varustepakettiin pian saatavilla myös puiset pelastusliivit.

-kärjestään pyöristetty ja viiltosuojalla varustettu nylkypuukko

-tyhjiä einespakasterasioita joiden kanteen painatettu esim. siipikarja, näin voit huijata vaikkapa tytärtäsi ettei hän epäluuloistaan huolimatta syökään  eräoppaan ampumaa riekkoa, eli villieläimen kuollutta lihaa, vaan eettisesti oikein viljeltyä luomukanaa.

-juomavesi absorpaattori tia mikrosuodatin (ei oma keksintö, vaan jo olemassa oleva kaupallinen apuväline kehitysapurahojen lypsämiseksi. ( varoitus,  laitteen tuottaman divetyoksidin turha odottaminen voi elävissä organismeissa aiheuttaa voimakasta dehydraatiota)

-hiukkasuodatin ihmisten ilmaan tuprutteleman ja puuhun vain väliaikaisesti varastoituneen fossiilisen C14 isotoopin poistamiseksi nuotion hiilidioksidimyrkyistä, tuotteen hinta sisältää päästömaksun, käytön jälkeen suodatin voidaan hävittää polttamalla.

-pelokas dolly-parton nukke ihkujen susien ja karhujen houkuttamiseksi pois leiristä, syksyn superuutuutena nyt panta-parton joka myös osaa halia.

---------------------------------

keksikää lisää jos lystäätte.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Otsikko korjattu sukupuolitasa-arvon mukaiseski,
öh.. -seksi.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Kunpa pääsisin viikoksi metsään mahdollisimman askeettisiin oloihin, mutta en ehdi.

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Niinpä,
melkoista kiirettä pitää mm. nykyaikaisia elämää helpottavia mukavuuksia paapoessa.

Käyttäjän yorka kuva
Atte Rätt

Kengät ovat tärkeimmät. Kierrätysmuovista valmistetut vaellussandaalit sopivat kelille kuin kelille ja maastoon kuin maastoon.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Valkoinen mies kantaa aina liikaa tavaraa mukanaan, sanoi intiaani jo pari sataa vuotta sitten. Tilanne ei ole ainakaan helpottunut noista ajoista.

Käyttäjän mattihytola kuva
Matti Hytölä

Kyllä sellainen ampuma-ase jolla voi harventaa CO2-kaasuja (ja jopa metaania) päästelevien elikoitten laumoja on tuiki tarpeellinen. Hirvi päästelee vuodessa niin paljon kasvihuonekaasuja että monen merenrantahuvilan kohtalo alkaa olla vaakalaudalla jo tuhannen vuoden päästä. Niin ja myös kiinassatehtyaurinkokennonpatterihäristin tarvitaan myös koska se on niin ekologinen.

Toimituksen poiminnat