Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Vihreät "lähdössä" globaalisti?

Pakonomaisesti ilmastonmuutokseen suhtautuvaa "halutaan kieltää" aineistoa on vaihtumassa vallan keskiöstä ulos.
Energia- ja ympäristöpolitiikkaa halutaan ohjata nykyisistä absurdeista päästövähennys- yms. tavoitteista huomattavasti realistisempaan suuntaan ennen kuin on myöhäistä edes yrittää pelastaa Euroopan -maailman suurimman ulkoilmamuseon- talous ja ympäristö.

Esimerkiksi ilmastokomissaari  Miguel Arias Cañete on ilmastofanaatikkojen mielessä yksi epäloogisimpia mahdollisia valintoja, esim. Ranskalaisten vihreiden mielestä kenties pahin mahdollinen vaihtoehto.
Energiaunionin ja ilmastotoiminnan varapääjohtaja Alenka Bratusek:in tarkentaa, että ainakin seuraavan viiden vuoden ajan mm. energian saatavuus ja hinta tulee olemaan ilmastohömppää tärkeämpi kysymys.

 

Ensi viikolla alkava New Yorkin ilmastokokous on jo hyvissä ajoin tuomittu epäonnistumaan,

vuonna 2012 rauenneelle Kioto sopimukselle ei odoteta tälläkään kertaa saatavan jatkoa,

jäljellä olevat vähien osallistujamaiden edustajat kiemurtelevat tuoleissaan toistaessaan mantroja joihin eivät enää itsekään usko.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Onko Montrealin pöytäkirja kenties katkolla?
Otsonimölinöiden perusteella vain arvailen.

Siinä tapauksessa New Yorkissa on kattava joukko kemianteollisuuden patentinhaltijoiden edustajia muistuttamassa miten turvallisina pidetyt, mutta heidän omissa tutkimuksissaan sittemmin vaarallisiksi todetut nykyiset kemikaalit ovat paljastuneet ja että ne tulisi nopeassa aikataulussa kieltää,
ja että juuri ja vain heillä on siihen tarjolla aivan uusi turvallisempi korvaava aine.

Toimituksen poiminnat