Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Ilmastoneuvottelut takkuavat pahasti

Kiina ei aio vähentää päästöjään vaan vetoaa Obaman kanssa antamaansa julkilausumaan, että kasvattavat päästöjään ainakin vuoteen 2030 asti ja vaativat luvattua vuosittaista 100 miljardia ennenkuin keskustelua  tosissaan jatketaan.

  Suomi sai kaavittua tuohon pottiin nyysimällä tuulimyllytukiin nyysityn 200 miljoonan lisäksi  80 miljoonaa velkarahoitteisesta ulkomaanavusta ja Australiakin heltyi antamaan 200 miljoonaa vaikka aiemmin jo kieltäytyi ruokkimasta YK:n syöttöpossuja kanavoidakseen tuet itse suoraan valitsemiinsa kohteisiin.

 

Käsittääkseni 10 miljardia luvatusta 100 miljardista on saatu mitenkuten kaavittua kokoonkin,   EU tosin yrittää väistellä koko aihetta, mutta Kiina on järkähtämätön.

 

Intia jatkaa tutulla kaavalla ja ilmoittaa kasvattavansa päästöjään esteettä ainakin vuoteen 2050 asti eikä hyväksy YK:lle eikä millekään muullekaan instanssille seuranta- ja noottioikeutta vaan ilmoittaa itse tekemisistään ja päästöistään miten tahtoo.

 

Saas nähä

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

EU yrittää hävittää sopimusluonnoksesta kehittyvien maiden erikoiskohtelun tupruttelun suhteen koska kehittyvät maat ovat juosseet EU ohitse suunnilleen kaikilla mittareilla,
mutta uudet talousmahdit eivät suostu annetusta edusta tinkimään, jonkinsortin pattitilanne siis,
toki EU antaa periksi niinkuin aina ja teollisuuden ulosliputus kiihtyy entisestään.

jenkit kaiketi edelleen YLE:nkin suuresti masinoiman päästö"vähennys"lupauksensa mukaisesti kaavailevat tupruttelevansa korkeintaan huippuvuoden 2005 tasolla tai jopa sen alapuolella.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Tuosta aikaisemmin antamastasi linkistä selviää, että EU nyt aikoo kuitenkin pitää kiinni yrityksistään, suojelemalla yrityksiä kilpailulta niistä maista, jotka eivät ole sitoutuneet EU:n päästövähennystä koskeviin rajoituksiin.

[The Commission should, within six months, deliver a new “carbon leakage” proposal to protect businesses from competition from industries in other countries that are not bound by the EU’s emission restrictions, the document said.] http://www.euractiv.com/sections/social-europe-job...

Mielenkiintoinen suunnanmuutos on tapahtunut myös suhtautumisessa uusiutuvaan energiaan! Jäsenmaita koskevat päästövähennystä koskevat sitoumukset, mutta eivät enää keinot millä tavalla niihin tavoitteisiin päästään.

"EU leaders committed by 2030 to reduce greenhouse gas emissions by at least 40%, and increase energy efficiency and renewables by at least 27%. While the gas emissions are legally binding at the national level, the other two are not."

Mikael Stenbäck

CO2-pitoisuus kaasukehässä on noin 0,04%, josta ihmisen osuus on noin 4% ja siitä Suomen osuus noin 0,18% (Kiina tuottaa noin 25%). Työnnämme 80 miljoonaa euroa vuosien 2015 - 2018 välisenä aikana hölynpöly hankkeeseen, kun Kiina, Venäjä, Intia, Brasilia ym. isot valtiot eivät laita pennin hyrrää. Lisäksi Saksakin korvaa vesihöyryä tuottavan ydinvoiman hiilellä. Saksalaiset hävittävät jopa yhden kyläpahasenkin ruskohiilikaivoksen tieltä ja Suomi vain kiristää ympäristöverotusta sekä noudattaa orjallisesti ilmastomääräyksiä, joka jo muutenkin perustuu puhtaalle pseudotieteelle.

Pelkästään nykyisen interklasiaalin tarkastelu paljastaa sen, että hiilidioksidi ei ohjaa ilmastoa ja kaiken lisäksi ilmasto on viilentynyt tuhansia vuosia. Jos lisäksi katsotaan aikaisempia lämpökausia, niin huomataan, että lämpöä on ollut menneinä aikoina monta astetta enemmän ja samoin hiilidioksidia. CO2 on lämpenemisen tuote, ei sen aiheuttaja. Minulta jää kyllä jatkossakin lihattomat lokakuut viettämättä.

Alla linkit kanadalaisen tutkivan journalistin, Donna Laframboisen haastatteluun, joka tutki muutaman vuoden IPCC:tä ja arvostetun ilmastotutkijan, John Christyn haastatteluihin. Johnny-boylta löytyy Tubesta muitakin haastatteluja, jotka on ihan hyvä katsoa. Alimpana löytyy hyvä dokkari ilmastohuijauksesta, The great global warming swindle. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=TPz2QnD0HFg

https://www.youtube.com/watch?v=LTb3JOVO-HI

https://www.youtube.com/watch?v=tJ-1iL9g8nU

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

leimaavaa näille ilmastokokouksille lienee vuoden 2009 ilmastogaten aiheuttaman epävarmuuden jälkeen ollut voimistuva vastakkainasettelu ja joka on saanut neuvottelupöydän jakaantumaan jokseenkin kahtia.

Tavoiteltu yhteinen rintama taitaa olla tavoittamattomissa jos eurooppa ei anna periksi melkolailla kaikessa.
Se taas tarkoittaa euroopalle todella raskasta kehittyvien maiden päästökasvun kompensointitaakkaa, ulosliputus, suora kehittyvien maiden teollisuuden kehitysapu, ilmastovarautuminen, -korvaukset ja johon meillä ei yksinkertaisesti ole varaa osin edellämainituista syistä johtuen.

Toimituksen poiminnat