Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Keskustan vaaliohjelmasta

Juha Sipilän kerrotaan mm. Kimmo Saarikon kirjoituksessa retostelleen, että heidän vaaliohjelmansa on omaa laatuaan ja että muiden puolueiden olisi hyvä seurata esimerkkiä yhteismitallisuuden saavuttamiseksi.

 

No ei tuo nyt kepultakaan ihan ongelmitta ole sujunut, esim. Verotus yrittäjyyttä ja työntekoa kannustavaksi alta löytyy:

"Terveydeksi – vastuuta omasta hyvinvoinnista

Meillä on suuri vastuu omasta ja lähimmäistemme hyvinvoinnista. Vaikutamme näihin asioihin elintavoillamme ja muilla valinnoillamme. Yhteiskunnan tehtävänä on luoda edellytykset ihmisten omalle vastuunotolle. jne."

 

 

Kansatalouden tuhoavan biotalouden keskusta kokenee niin tärkeäksi teemaksi, että se on toiseen kertaan  "vähemmän normeja enemmän luottamusta" otsikon alla ja loppujen otsikkojen sisältö siirtyy yhdellä pykälällä piste velaksi otsikkoon asti, jolloin yrittäjyyssisältö puuttuu vaaliohjelmasta toistaiseksi kokonaan.

 

Mielestäni tuo sinällään harmiton ja melko helposti korjattava lapsus on melko ironinen kun ajattelee yrittäjyyslaatikkoon eksynyttä tekstiä sille annetussa virheellisessä kontekstissa.

 

 

http://www.keskusta.fi/Suomeksi/Eduskuntavaalit

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Mitähän ihmeen laadukasta on Keskustan vaaliohjelmassa. Myönnän heti kyllä kättelyssä, etten ole sitä lukenut. Sen sijaan olen sitäkin tarkemmin lukenut keskustan ehdokkaiden vastauksia http://nukkuvat.fi/ vaalikoneessa. Sen perusteella ainakin näyttää, että Keskustan mielestä ei mitään tarvitse muuttaa. Pysytään eurossa, pysytään EU:ssa, ei kiristetä kaivoslakeja, ei tarvita perustuslakituomioistuinta, tehdään kaikki juuri niinkuin ennenkin, niin hyvä tulee.

Maa on kohta selvitystilassa ja Keskustan resepti on status quo?

Käyttäjän fazerinsini kuva
Jouni Suonsivu

Keskustan vaaliohjelmasta - se siitä. Kristiina Kalliojärvi sanoi jo olennaisen. Eija-Riitta Korhola analysoi taannoin eräässä blogitekstissään Keskustan ja Juha Sipilän eroja Kokoomuksen käsityksiin euron tukipaketeista. Korholan päätelmät analyysin perusteella olivat, ett eroja ei ole, vaikka Sipilä ei olisikaan arrogantti Kataisen ja Stubbin tapaan. Euron klubijäsenyys tulee ERVV:n, EVM:n, erilaisten lotrausten (LTRO) ja muutaman muun kuprun myötä nousemaan luokkaan 50 miljardia euroa - tämä kaikki siis meidän laina- ja verovaroistamme. Tarkkoja summia ei kukaan tiedä, eikä sillä olekaan erityisesti merkitystä: kaikki se on kannaltamme eduskunnan budjettivallan siirtoa luvattomin tavoin luvattomiin käsiin.

Itsenäisyyspuolue ei ole vasemmalla eikä oikealla. Jos se johonkin on pakko sijoittaa, sitten keskelle. Se on hengeltään alkiolaisesti keskellä eli näkee pienen, köyhän ihmisen tarpeet ja sovittaa toimensa tämän mukaan laillisuus toimien raameina.

Tässä alkiolaisesti keskellä olevan puolueemme ohjelmaa myös yrittäjyyden osalle, vrt.

http://ipu.fi/tyon-hintaa-alas-palkkoihin-koskematta

Ote linkin alta:

"Työn hinta on keskeinen asia, kun työllisyyttä halutaan parantaa. Työn hintaa voidaan ja pitää alentaa palkkoihin koskematta.

Itsenäisyyspuolueen vaaliohjelmassa esitetään, että arvonlisäverovelvollisuuden alaraja nostetaan 100 000 euron liikevaihtoon. Tämä helpottaisi varsinkin aloittavien ja pienten palveluyritysten toimintaa.

Toinen ja hyvin merkittävä esitys on se, että maksurasitusta työn sivukuluista pitää siirtää työtä tarjoavilta yrityksiltä automaatiotuotannolle ja muulle toiminnalle, joka nyt on vapaa niistä kuluista, joita työhön kohdistetaan. Nykyiset työn sivukulut on siis poistettava, ja vastaavat maksut kerättävä tuotannon jalostusarvon perusteella."

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Ei näytä keskustan bittinikkari vieläkään korjanneen vaalipamfletin sisältöä oikeiden otsikoiden alle ja lisänneen puuttuvaa.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Myöskään "Sote maaliin" piirakanpala ei tarjoa linkkiä SoTe-asioihin.

Bugi vaikuttaisi olevan siinä, että jos selaimessa on Java-skriptien esto päällä, tulee tuo ongelma. Jos NoScript:stä sallii keskusta.fi väliaikaisesti, linkit näkyvät oikein.

Toimituksen poiminnat