Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Immo(rtal)nen

Ollin taannoisesta tekstistä tuli alla oleva Churchillin julistus ensimmäisenä ja huvituksen saattelemana mieleen, vasta toisena löi takaraivoon  karsea ajatus siitä , että kyseisen päivityksen myötä sosiaalinen media todennäköisesti muuttuu taas noin viikon ajaksi jonkinsortin hysteerikseksi akkalaumaksi, kunnes löydetään uusi aihe jonka ympärillä vastaava ja ajoittain sangen lapsellinenkin melskaaminen jatkuu.

 

We shall go on to the end.
We shall fight in France.
We shall fight on the seas and oceans.
We shall fight with brave confidence and
great strenght in the air.
We shall defend our island whatever the
cost may be.
We shall on the beaches.
We shall fight on the landing grounds.
We shall fight in the fields and in the streets.
We shall fight in the hills.
We shall never surrender!!!

 

Onkohan Immonenkin Iron Maiden miehiä.

 

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Kuunnelkaapas tuo biisikin, se on aivan helvetin hyvä.

Reino Jalas

Sori, mutta biisiä en kehuis. Ei vaan ole mun juttua tämän suunnan hevi-tiskin tuotteet.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Muistanpa kun tuota tuli opiskeluaikoina luettua. Puheen jälkimmäinen osa ei sitten enää olekaan ihan niin tunnettu; Siinäpä W.C. hieman kyseenalaistaa aiemmat sanansa ja laittaakin toivonsa ulkopuoliseen apuun mikäli huonosti käy kuitenkin.

"and even if, which I do not for a moment believe, this Island or a large part of it were subjugated and starving, then our Empire beyond the seas, armed and guarded by the British Fleet, would carry on the struggle, until, in God’s good time, the New World, with all its power and might, steps forth to the rescue and the liberation of the old"

Silloinen natsijohto tulkitsi puheen jälkimmäisen osan mahdollisuudeksi että Winston aikoisi kaikesta huolimatta häippästä jos kehnosti käy. Joka tapauksessa tuohonkin puheeseen liittyi paljon senaikaista kulissientakaista suurvaltapolitiikkaa

Tuossapa luettavaa jos aihe kiinnostaa enemmänkin. On toki muitakin lähteitä:

http://www.history.ac.uk/reviews/review/1542

Lopputuloksen kuitenkin kaikki tiedämme. Kouluesimerkki siitä miten aseilla palautettiin läntiseen Eurooppaan demokratia. Itäiseen Eurooppaan sen saapuminen kestikin sitten kauemmin.

Käyttäjän StefanTallqvist kuva
Stefan H. Tallqvist

Videosta tuli mieleen englantilainen Biggles eli James Bigglesworth on W. E. Johnsin luoma lasten- ja nuortenkirjojen kuvitteellinen lentäjä ja seikkailija.
https://en.wikipedia.org/wiki/Biggles

Olen myös viime aikoina katsonut useita Netflixin sci-fi videoita, kun telkkariohjelmia ei ole kiinnostanut seurata. Ainoa mielenkiintoinen asia on sci-fi tarinoissa se, että tieteestä lainattuja mielikuvitusajatuksia tulee usein esille. Mutta voi mikä väkivaltainen ja musta aineisto sekoittuu näihin tarinoihin.

EU:n, Saksan ja Englannin mahdollisesti uudestaan syntyvä vihamielinen suhde on kyllä kovin hälyttävä asia!

Aivan toista luokkaa on silloin Urantia-kirjan laajalalainen aineisto. Kukaan ei kuitenkaan kommentoinut Urantia-kirjan hyvin asiatuntevasti kirjoitettua ”manifestia”:

”Edustuksellisen hallitustavan kehitys ja demokratia”,
26.7.2015 22:33 Stefan H. Tallqvist
http://stefantallqvist.puheenvuoro.uusisuomi.fi/19...

Toimituksen poiminnat