Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Mites ne byrokratian purkutalkoot?

  • vilja tarvitsee kasvaakseen 25 metriä lomakkeita
    vilja tarvitsee kasvaakseen 25 metriä lomakkeita

Aika yksipuolisena käy kulloinkin keskustelu, nytkin,

kulloisetkin yhden asian ajajat  valtaavat  julkisen keskustelun,  tunteita vyörytetään sellaisella voimalla, että hirvimpää heikottaa.

Joten yritän tässä muistuttaa edes itseäni aiheesta joka itselleni on merkitsevä, eikä niinkään sen takia mitä nykyään teen, vaan mitä en ainakaan tule tekemään ja yksi niistä on maanviljelys.

 

Julkisiin byrokraatin virkoihin ajautuu kenties liiankin kilttejä ja   tunnollisia ihmisiä, he tekevät kaiken mitä vaaditaan, pilkulleen, tahtomattaankin he jakavat saamansa taakan yhteisönsäkin kannettavaksi ja pillahtahtavat itkuun nähdessään karun todellisuuden,

mutta kukaan ei tee asialle mitään, ei korulauseita ja paria lisäkaavaketta lukuunottamatta.

Yhä huomennakin yrittäjä kiroilee paperivuorensa kanssa kuin "tukkimies" ja virkailija suree saamaansa negatiivista palautetta.

 

lähde:  yle http://yle.fi/uutiset/nain_kay_kun_kaikki_viljelijan_tayttamat_lomakkeet...

 

PS: Haluatte yrittäjiä, tehkää sen helpottamiseksi, sen sijaan että vaaditaan yhä enemmän muodollista pätevyyttä, kuten uusimpana yrittäjille pelkkää harmia aiheuttava ammattiajokortti.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän JanneLinna kuva
Janne Linna

Ei koskaan... Liian paljon päättäjien tuttuja ja sukulaisia byrokraatteina.

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

sitten kun poliitikkoa alkaa väsyttää työelämän hektisyys ja tuulisuus, katteettomien lupausten tekeminen ja krooninen osatotuuksin valehtelu niin lienee aika siirtyä valtiolle virkaihmiseksi,
kuten teki esimerkiksi jo habitukseltaankin väsähtäneen ja kyynistyneen oloinen Satu Hassi, nyt hän on demokratian ulottumattomissa ja potkittuaan europarlamentissa hormit nurin, voi hän jatkaa murentamista katseilta suojassa kivijalasta päin.

Käyttäjän VesaHellman kuva
Vesa Hellman

"Julkisiin byrokraatin virkoihin ajautuu kenties liiankin kilttejä ja tunnollisia ihmisiä, he tekevät kaiken mitä vaaditaan, pilkulleen..."

Juurikin näin. Luulisin että nämä ihmiset myös tajuavat että iso osa heidän työstään on turhaa eikä se tule koskaan kiinnostamaan ketään.
Noudatetaan vaan sääntöjä ja käskyjä kuin keskitysleirin vartija!

Meillä tuhlataan valtava määrä voimavaroja kaikenlaisten sääntöjen noudattamiseen, sääntöjen joiden noudattamatta jättämistä ei edes kukaan loppujen lopuksi huomaa.
Mitenköhän kävisi jos siivottaisin tuota sääntökirjaa ja annettaisi virkamiehen käyttää ns. maalaisjärkeä?

Toimituksen poiminnat