Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Ruotsi: "Antifasistit" vastaan "äärioikeisto"

Niinsanottu antifasistinen ja etnisesti monenkirjava ryhmä koki viikonloppuna ruotsissa  melkoisen yllätyksen kun se alkoi kivittää niinsanottuja äärioikeistolaisia suvaitsevaisuuden nimissä,

niin tapahtumaa seuraamaan saapunut väkijoukko hyökkäsikin oletettavasti  (anti)fasistien omien odotusten vastaisesti heidän kimppuunsa.

 

https://

 

kuinka kauan eliitti vielä voi olla katsomatta peiliin ja keskittyä miettimään keinoja poliittisten vastustajiensa,

ns. "äärioikeistolaisen"  liikehdinnän sammuttamiseksi laatimalla kivapuhelakeja ja syrjimällä heitä demokraattisessa päätöksenteossa, demokratiaan kuuluvien hyvien tapojen vastaisilla käytänteillä?

Videon perusteella ihan tavallinen tolkun kansakin alkaa jo oireilla melko voimakkaasti kohtaamastaan väkivallasta ja välinpitämättömyydestä jota johtajat heitä kohtaan edustavat,

ystäväni, elämme mielenkiintoisia aikoja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Olihan Göteborgissa toki Vastarintaliikkeelläkin mellakkavarusteet, mutta tarjoamallasi videolla kivitettiin poliiseja ja sivullisia katsojia. Tai ehkä tarkoitit äärioikeistolaisilla heitä? Ihmekös tuo, että ihmiset suuttuvat moisille huligaaneille. Miksi oletat edes huligaanien tuosta yllättyneen?

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

ajattelin, että äärioikeistolaitaan viittaaminen provosoisi jonkun kommentoimaan täydellisen tietämättömyyden tuomalla varmuudella,
siitä miten äärioikeisto on syyllinen tuohonkin konfliktin

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Yritin suositella Timon blogia, mutta sain virheilmon:
"An HTTP error 503 occurred.
http://timoteus.puheenvuoro.uusisuomi.fi/flag/flag/rec_post/243902?destination=node%2F243902&token=bce796dc02af9085782150d41325e543"

No, kolmen yrityksen jälkeen, voi sen suosittelun näinkin tehdä.
+1

Hannu Töyri

Tuo vasemmiston väkivalta Ruotsissa on ollut aika pahaa jo pitkään mm. ruotsidemokraatteja ja juutalaisia on pahoinpidety ja poliisi ei "kykene" estämään sitä.

Toimituksen poiminnat