Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Air China

Kiinalaiset ostavat Finnairin – kova olettamus, mutta väkevän looginen!

Näinkö käy? On todennäköistä, että Finnairin paras kumppani on jokin Kiinan valtion hallitsemista lentoyhtiöistä – esimerkiksi Air China. Nythän ensimmäinen kiinalainen lentoyhtiö Lucky Air aloittaa säännölliset reittilennot Helsinkiin [1 ja kohta mitä ilmeisimmin myös suoraan Rovaniemelle. Mikä on kiinalainen ”kohta” - se on venyvä käsite, sillä kiinalaiset etenevät liki aina hitaasti kiiruhtaen

Kiina, Kiina ja vielä kerran Kiina

(Europarlamentaarikko ja keskustalainen Hannu Takkula avasi hienosti keskustelun Kiinasta |1, sen talousvaikuttamisesta ja mobilisoitumisesta maailmalle |2 – myös meille EU - Eurooppaan – Kiina hakee markkinatalousstatusta (MES | Market Economy Status)

Kuinka pitkälle valtionyhtiömme lentävät?

Presidentti Urho Kekkonen halusi, että maallamme on väkevä valtionyhtiöpolitiikka. Kansalaisomisteiset yhtiöt olivat lähinnä suuria, strategisilla aloilla toimivia, siis merkitykseltään pitkäkestoisia ja merkittäviä työllistäjiä. Urho oli aina sitä mieltä, että kansalla pitää olla Johtaja ja työtä. Nyt meillä ei ole johtajaa, eikä kohta työtäkään.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä