Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Alkiolaisuus

Surkeaan vanhuspalveluun vielä vaiettu miljardisäästö

Uutisia Suomesta:

-Pekka oli sellaisessa kunnossa, ettei hän kyennyt siivoamaan, peseytymään tai hankkimaan ruokaa. Helsingin kotihoidon viranomaiset pyysivät paikalle sattumalta tulleelle sivulliselta, eikö hän voisi tuoda Pekalle ruokaa tai hakea tälle jotain palvelua kun ei asia heille kuulunut.

Paavon ristiretki markkinaliberalismia vastaan

Paavo julisti taistelun keskustaan. Vastakkain ovat alkiolaisuus ja markkinaliberalismi. Keskusta muuttui Esko Ahon aikana alkiolaiselta pohjalta markinaliberalistiseksi puolueeksi jonka sisällä sinnittelee köyhän asialla oleva alkiolaisuus.

Markkinaliberalistinen ajatus näkyy aktiivimallissa ,yksityistämisessä, yhtiöittämisessä. Paavon tavoite on se, että puoluetta hallitsee alkiolaisuus, jonka sisällä on sitten markkinaliberalistinen arvomaailma.

Alkiolaisuus saa tilaa Helsingissä

Päivä oli kirkas ja kylmä, kun Hakiksen torin yllä Metallityöväen liiton suuret kirjaimet varjostivat vihreää telttaa. Työväenliikkeen kotikaupunginosa ei sillä hetkellä tuntunut toivottavan keskustalaista kampanjaväkeä erityisen tervetulleeksi.

Keskustan on palattava juurilleen

Keskustassa pohditaan, kuinka suhtautua Kansalaispuolueeseen.

On esitetty, että minun pitäisi erota Keskustan jäsenyydestä nyt kun Kansalaispuolue on merkitty puoluerekisteriin. Tämä vaatimus perustuu siihen, että Keskustan sääntöjen mukaan sen jäsen ei voi kuulua toiseen puolueeseen.  

En aio erota. Kansalaispuolue ei ole poliittinen puolue sanan tavanomaisessa merkityksessä. Jäsenyys siinä ei edellytä eroamista toisesta puolueesta.

Jotkut ovat ehdottaneet, että minut pitäisi erottaa Keskustan jäsenyydestä. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty.

Nyhtökauraa valmistetaan Urho Kekkosen kadulla!

Tulevissa kevään kunnallisvaaleissa ehdokkaiden hankinta lienee helpointa Helsingin keskustan vaaliasiamiehellä. Aidot stadilaiset näet saavat sitä mitä haluavat, kunhan vain ymmärtävät äänestää keskustaa. Ja yksikin valittu tarvittaessa riittänee.

 

Näin on, ainakin jos historia toistaa itseään kahden vuoden takaa.

 

Yksi Helsingistä valittu kansanedustaja ja Uudeltamaalta vauhdikkaasti ehdokkaaksi nostettu Uuden Lastensairaalan ”kummitäti” riittivät keskustalaisen irtiottoon alkiolaisesta ”köyhän asialla” olosta.

 

Mitä minä sanoin - Väyrynen perustaa uuden puolueen.

Eipä ole aikaakaan siitä, kun epäilin (aavistelin), että Paavo Väyrynen tulee perustamaan oman puolueen. Epäilin viimeviikolla, että Väyrysen ulostulo oli seuranhakuilmoitus uuden puolueen jäsenille kuin myös mahdollisille äänestäjille.

Uhka vai mahdollisuus? Paavo Väyrynen ja Kansalaispuolue

Suomen keskustan kunniapuheenjohtaja, viiden hallituksen ministeri, kansanedustaja viidellä vuosikymmenellä sekä valtiotieteen tohtori Paavo Väyrynen on eittämättä tehnyt poliittisen uransa erikoisimman siirron perustamalla uuden puolueen. Kansalaispuolueen tarkoituksena on puolustaa Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta, se onkin nähtävä vastavoimana hallituksen harjoittamalle Eurooppa-politiikalle. Myös Keskustan lipuminen pois alkiolaiselta linjalta on nähtävänä yhtenä vaikuttimena Väyrysen ratkaisussa.

Minne matkaat suomineito?

Viime kerralla kun toimin keskustassa elettiin vuotta 2013. Puolue toimi silloin oppositiossa ja puoluetta manattiin auringonlasku-puolueeksi. Kyseisenä vuonna toimin itse Vantaan Keskustanuorten puheenjohtajana ja olin jonkinverran perillä puolueen tapahtumista ja jos en kaikesta ihan perillä ollut niin pystyin kuitenkin antamaan valistuneita arvauksia tulevista käänteistä.

 

Mikä eroitaa vuoden 2013 keskustan ja vuoden 2016 keskustan?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä