Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Arvokäsitykset

Arvokonservatismi ja populismi

Miksi perussuomalaisten kannatus romahti, mutta Putinin kannatus Venäjällä on huipussaan. Molemmissa paikoissa taloudessa menee huonosti ja tavallisten ihmisten toimeentuloa leikataan.

Venäjällä on pidetty kiinni arvoista, homopropaganda on kielletty – sateenkaariperheistä ei ole puhettakaan. Venäläisyys ja Venäjän suuruus on arvossa – kerrotaan, että Venäjä pystyy haastamaan kenet tahansa. Kerrotaan, että Venäjä on ottanut paikkansa maailmanhistoriassa.

NYT:in kuplimista

NYT -lehdessä oli kerrottu suomessa tehdystä tutkimuksesta. Se herätti jonkin verran keskustelua minun "sosiaalisen median ympäristöissäni". Toivottavasti aihe kiinnostaa muitakin.

Äänestän avioliittolain liitännäislakeja vastaan

Jokaisella on maailmankuva: kristillinen, ateistinen, uskonnoton tai jokin muu uskontokunta. Uskonnon- ja mielipiteenvapaus turvaavat jokaisen oikeuden maailmankuvaansa. Kunnioitan niitä ihmisiä, jotka kannattavat avioliittolain muutosta. He ovat käyttäneet demokraattista vaikutusmahdollisuuttaan, ja tätä kunnioittaen tämä hallitus nyt esittää avioliittolain muutoksen edellyttämiä lainmuutoksia.

Mielestäni on johdonmukaista se, että kansan tahtoa, joka on tullut kansalaisaloitteen ja sitten kansaa edustavan eduskunnan enemmistön päätöksellä, on näin kunnioitettu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä