Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Demareiden tulevaisuus

Entinen presidentti ja (entinen) todellisuus

Kuuntelin aamulla, autolla ajaessani, presidentti Tarja Halosen haastattelua Ylen parhaasta radiokanavasta eli Yle radio ykkösestä. Minusta Halosen puheista Euroopan sosiaalidemokraattien nykyisen alamäen taustatekijät kävivät enemmän kuin hyvin selväksi (vaikka Suomessa kaikki tapahtuukin pikkuviiveellä/vrt. tuoreet, kotimaiset gallupit).

Tästä se lähtee

Tänään pitkän Jaakobin painin jälkeen laitoin jäsenhakemuksen demareihin. Kyseessä on paluu puolueeseen, josta lähdin syksyllä 2015. Pari vuotta olen etsinyt itseäni ja poliittista kotia. Eihän SDP minullekkaan ongelmaton ole, mutta paras mahdollinen.

Ylen, SAK:n ja SDP:n päivän fiasko

Yle on hehkuttanut ja masinoinut viikon ajan ihmisiä päivän mielenilmaukseen ja lakkoon. Ei tullut suurta yleislakkoa kaikesta Ylen mainostuksesta ja yllytyksestä huolimatta. Nyt jo näkee päivän Ylen erikoisohjelmastakin tulevan flopin. Vaikka vielä nyt aamupäivällä yrittävät esittää laajoja kansanjoukkoja mukaansa vetäneitä tapahtumia mukamas olevan nyt menossa. Keskustelua kyllä riittää. Ylen yksittäisen ammattiryhmän, kätilöiden, mukaan vetäminen valtakunnan tason talouden pelastamisen vastustamiseen on jo aika härskiä poliittista kannanottoa.

Miksi demareita tarvitaan?

Vastauksena ei voi olla se, ettei demareita tarvita ,vaan että miksi tarvitaan. Miksi kysyn sellaista? Suomen historiaa jonkun verran lukeneena olen oppinut demareiden historiallisista vaalivoitoista, vastoinkäymisistä ja yhteistyökyvystä muiden puolueiden kanssa. Ilman demareita tuskin Suomi olisi koskaan kehittynyt agraariyhteiskunnasta hyvinvointivaltioksi, jossa kaikilla lapsilla on ollut yhtäläiset mahdollisuudet kouluttautua ja edetä työelämässä kotitaustasta riippumatta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä