Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Demarit ja ammattiyhdistys

Poliittiseen lakkoon ei ole pakko osallistua

SDP ja sitä lähellä oleva ay-liike haluaa nostaa demarit hallitukseen ja Antti Rinteen pääministeriksi kevään 2019 vaaleissa. Keinoksi valittiin poliittiset lakot nykyistä hallitusta vastaan. Vaikka hallitus ei valmistelisi irtisanomislakia, niin ihan mikä tahansa muu syy olisi keksitty poliittisen lakkoilun syyksi. Poliittinen lakkoilu oli nerokas idea demareilta, koska näin he saavat kannattajakuntaansa suuremmat muskelit asiansa edistämiseen eli käytetään poliittisen painostuksen välineinä myös muita kuin vasemmiston kannattajia.

Ay-liike – paluu perusasioihin

Ammattiyhdistysliikkeen perustehtävä on työehtosopimusten tekeminen ja niiden valvonta. Sen pitää olla jäsenelle se kaikista konkreettisin hyöty, mitä hän saa liittojäsenyyden vastineeksi. Liiton tehokkuus ja voima mitataan sillä, miten hyviä sopimuksia se neuvottelee ja miten tehokkaasti se valvoo sopimusten noudattamista. Kaikki muu liiton toiminnassa on jäsenelle tuotettavaa oheishyötyä, jotka valitettavasti näyttävät nykyään ajavan perustehtävän ohi.

Tästä se lähtee

Tänään pitkän Jaakobin painin jälkeen laitoin jäsenhakemuksen demareihin. Kyseessä on paluu puolueeseen, josta lähdin syksyllä 2015. Pari vuotta olen etsinyt itseäni ja poliittista kotia. Eihän SDP minullekkaan ongelmaton ole, mutta paras mahdollinen.

Demareiden pitää yhteytyä,

Lauantaina 19.11.2@16 Hyvinkään torilla vierailivat Antti Rinne, Rejio Paananen ja Timo Harakka.
oli etuoikeutettua olla ihan ensimmäinen vastaanottaja ja päästä keskustelemaan heidän kanssaan.
peruskysymyksistä eli demareiden aatepoliittisesta ohjelmasta ei juurikaan syntynyt erimielisyyttä.
upeaa oli huomata että Antista elläon tulossa demari eikä vakituisessa työsuhteessa olevien palkansaajaeliitin äänitorvi.
nyt voisi odottaa että työttömiin, pätkätyötä tekeviin, pienyrittäjin ja köyhiin kiinnitettäisiin huomiota ja kytkös Ay-liikkeeseen löystyisi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä