Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta EU kriittiset puolueet

Hullut pienpuolueiden ehdokkaat

Seuraavaa vakavampaa blogia työstäessä otan tähän väliin vapaamuotoisemman vaalikirjoituksen. Työkseni olen siis aikuiskouluttaja sekä pienyrittäjä, missä toiminta liittyy pitkälti musabisnekseen, mutta kerron tässä kokemuksia eduskuntavaaliehdokkuudestani hieman erilaisesta näkökulmasta. Osa ehdokkaista jolkottaa maratonilla, mikä sekin mediahuomiosta päätellen kertoo jotain olennaista heidän kyvyistään, joten miksen minäkin?

Samaa mieltäkö Leo Stranius ja Yle Puheen tuottaja?

 

Oletko Leo Stranius ihan tosissasi sitä mieltä, kuin kehuit MTV Katsomon ohjelmassa 8.12.14? Että Suomessa on ihan erinomainen tilanne saada äänensä kuuluviin, kun meillä on netti, kännykät ja eduskunta.

Puhuit kylläkin lähinnä päättäjistä, joita mielenosoitusten sanomalla mielestäsi tavoitellaan. Tarkoitit ilmeisesti eduskuntaa, vai tarkoititko kansainvälisen suurpääoman edustajia EU:ssa ja muissa järjestöissä? Suomessakin.

Perussuomalaisten kannatus eduskuntavaaleissa 2015 - 19%

Hesari julkaisi tuoreimmat omat lukunsa noudattaen hokemaansa "yksi näkökulma, monta aihetta".

http://www.hs.fi/kotimaa/a1416462527359

Perussuomalaisten kannatus on tismalleen oikea 16,2% kun siihen lisätään hesarin tahallinen virhemarginaali joka on noin 2-4% perussuomalaisista puhuttaessa.

Tärkeimmät eduskuntavaaliteemat:

Maahanmuutto / Eu / Nato  - näistä asioista päätettäessä päätetään Suomen tulevaisuus.

 

Eduskuntavaalitulokset 2015

Perussuomalaiset 18,7% - 19,5%

Keskusta 21,2%

SDP 16,2%

Kokoomus 17,3%

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä