Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta EU rauha

Oodi Euroopalle

Eurooppalaisuus on enemmän kuin Euroopan unioni. EU on 28 eurooppalaisen jäsenvaltion muodostama taloudellinen ja poliittinen liitto. Kun puhutaan EU:sta monelle tulee mieleen Brysselin harmaat rakennukset, komission virkamiehet tai EU-neuvoston päätöslauselmat. Ne ovat olennaisia rattaita EU-koneistossa, mutta eurooppalaisuus on paljon enemmän.

Rauhaa perräänkuuluttamassa

Usa se nousi maihin ja yle aivanko ilouutisena selostaa? Siis maailman tallous perustuu sotateollisuutteen vai mitä aatteletta, että onkos meilä vaihtoehtoja senkhän takia.

Suomi pellaa sammaa sotaleikkiäko suurvallat eikä usa eikä venäjä tarkota itteään liikaa tuhota, mutta kiinat ja afrikat ko otama lukhuun ja niittenki lumedemokratiat yhtälö on vaikea. Pakolaisressukat on tämän sopan yhet uhrit ja peliväline.

Siunaama ittemmä ja toisemme ja uskoma jollaki salaperäisellä tavalla syntyvvään maailmanrauhhaan.

Minkä puolen valinu

Mitä molhan sanohmaan kenestäkkään, joka ei tajunu Hitleriä, ko nuot pakolaisraukat soan jaloista, salakuljettajien ja jos kenen manipuloinnin bisneksenä lähtehneet ja hukkuu sinne merheen.

Kauhistelhaan hetki ja käännettään katse pois.

Ei pakolaisvirta ole sattumaa eikä mikhän muukkaan siis. EUrostoliitosta ei sitte tullu mithän eikä ees toista USAta, ko tuli USAlle kuuliainen pikkupiika, joka mieliestellen kattoo USA-äitiä ylöspäin. EUrostoliiton kans on pilattu kreikat ja kohta suomet ja ärsytetty Venäjää, minkä kerettään sotavarustelulla.

Rauhaa rajoille

Jos naapuri kävelee pihan poikki luvatta, se tulkitaan helposti vihamieliseksi teoksi. Maan omistus on pyhä asia. Valtakuntien rajoja tavallisesti vartioivat sotilaat. Ylittämiseen pitää olla  lupa, viisumi.  Mitä huonommat välit naapureilla on sitä tiukemmin vartioidaan rajaa.  Ystävien kesken rajat voi ylittää noin vaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä