Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta EU-vastaisuus

Sinisten ainoa jäljellä oleva vaihtoehto pysyä hengissä on liittyä Kokoomukseen

Marraskuun 15. päivänä puoluerekisteriin puolueena merkitty Sininen tulevaisuus ja myös sinistä väriä tunnustava Kansallinen Kokoomus ovat kuin kaksi marjaa, tai eivät ehkä sittenkään. Puolueet ovat tosiasiassa yksi sininen mustikkamarja, jossa Kokoomus on se marjan kypsempi puoli varvun auringon puolella ja Siniset se vielä hieman raaempi puoli varvun varjon puolella.

Kesäpainajainen

Britannian brexit-äänestys ja monet muut viime aikojen ilmiöt oikeuttavat kysymään, onko aikamme henkinen ilmapiiri ehkä yleisemminkin muuttumassa. Samalla voimme kysyä, kuinka vakavasti tuo muutos uhkaa heikentää länsimaisen edistysajattelun asemia.

Valistus ja sen vastainen reaktio

Persunuoret terrorin tiellä

 Perussuomalaisten nuorisojärjestö kokoontuu Mikkeliin polttamaan EU:n lipun ja jakamaan markkoja.

http://www.hs.fi/politiikka/a1305929581894 

EU:lla ei ole omaa lippua, vaan se käyttää koko  Euroopan yhteistä  lippua.  Se on ollut  alun perin Euroopan neuvoston  käyttämä ja tarkoitettu edustamaan koko Eurooppaa mistään tietyistä järjestöistä riippumatta. Se otettiin käyttöön neuvostossa  jo  1955  ja Euroopan yhteisössä 1986. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä