Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Educa

Kiellettyä koulussa? Ei suinkaan!


Aito avioliitto ry nousi viime viikolla otsikoihin ja keskustelun aiheeksi sosiaalisessa mediassa, kun sen osallistuminen Educa2019-messuille peruttiin.

Yhdenvertaisuus ei toteutunut

Aito avioliitto ry oli hyväksytty näytteilleasettajiksi tämän vuotisille opetusalan Educa-messuille, paikka oli jo maksettu ja valmistelut käynnissä. Mutta kuinkas kävikään? Nousi älä ja mölö, älämölö. Naisen ja miehen välisen avioliiton kannattaminen ja ihmisten näkeminen naisina ja miehinä, on jotain mitä ei Suomessa kaikki kestä. Sananvapaudesta viis ja Aito avioliitto ry messuilta ulos!

Ulkopuolinen painostus on varmasti päätöksen taustalla. OAJ:n ja Suomen messukeskuksen ratkaisu on tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja suvaitsevaisuuden vastainen.

Educa ja OAJ:n vaalitentti - Saatiinko koulutuslupaus osa 2

Eilen järjestettiin OAJ:n vaalivuosien puoluetentti Educa-messuilla Helsingin messukeskuksessa. Paikalla olivat puoluejohtajista Antti Rinne, Petteri Orpo, Ville Niinistö ja Li Andersson. RKP:tä edusti vpj. Silja Borgarsdóttir Sandelin, KD:tä vpj. Sauli Ahvenjärvi, Perussuomalaisia ek. ryhmän pj. Sampo Terho ja Keskustaa puoluesihteeri Jouni Ovaska.

Koulutuksesta ja kasvatuksesta

Minulla oli tänään mahdollisuus vierailla opetusalan Educa messuilla OAJ:n kutsumana. Monipuolista ohjelmaa oli järjestetty koko päiväksi ja mahtuipa sekaan myös pikainen ehdokasesittely messuyleisölle.

Paikalla olivat myös poliittisten puolueiden johto Peter Nymanin vetämässä paneelissa ja siinä meno yltyi välillä jopa turhankin teatraaliseksi vaalilupausten sinfoniaksi. Sen suuremmalti kotiinpäin vetämättä Juha Sipilä tuntui olleen selkeästi realistisimmilla silmillä liikenteessä.

Millaisia kouluja näemme tulevaisuuden Helsingissä?

Ensi viikonloppuna Helsingissä järjestävät Educa-messut nostavat kouluasiat keskiöön. Helsingin opetuslautakunnassa jatkamme ensi viikolla ennen joulua pöydälle jääneen opetusviraston ”Palveluverkkotarkastelun keskeiset linjaukset ja tavoitteet” käsittelevän linjapaperin käsittelyä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä