Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Elämän meno

Nykyaikaa

Voi tätä elämän menoa.  Iltalehden mukaan vaimo hakee 27 aviovuoden jälkeen eroa. Mies kun on antanut nuoruutensa ja parhaat elinvuotensa,  osoittaa nainen miehelle ovea.  Manu on työnsä tehnyt,  Manu saa mennä.

Street views...

Kuten lähes jokainen meistä on huomannut, googlen eräs palvelumuoto on maailmanlaajuinen street view, joka aloitettiin vuonna 2007. Kanadalainen taiteilija Jon Rafman on tehnyt valtavan urakan skrollaamalla nuo kuvat läpi ja poimimalla niistä esiin kaikkein oudoimmat otokset.

Kaipauksen arkkitehtuurin peruspilarit

Otsikko on lainaus eräästä lauseenpätkästä professori Siri Husdtvedtin teoksesta Amerikkalainen elegia vuodelta 2008. Kutsun tätä kirjoitusta muutoksen virraksi, jonka jokainen suuren menetyksen kokenut joutuu kohtaamaan omalla tavallaan, tahtoi hän sitä tai ei. Sen arkkitehtuuri on kirjoitettu meidän henkilökohtaiseen psykohistoriaamme.

Suuria menetyksiä joutuu kokemaan jokainen joskus ja sitä, kuinka siihen kukin suhtautuu, ei käy arvosteleminen, sillä jokainen käsittelee omat asiansa hänelle persoonallisella tavalla.

Politiikkaaq ja oikean valinnan sinfonia

Elämän suurin haaste: Ole hiljaa jos ei kysytä.

Hino askel uuteen elämään.

Nyt puhutaan suurella suulla ei viedä lasten tulevaiduutta. No sehän viety joka aikakaudella.

Koulutus, enpä enempää-

köyhät, en sitäkään vähää-

 

saako olla rehellisesti epätietoinen, mihin mennään-

Ei saanota puuh.

Ei sanota joku on paska.

Sanotaanko totuus........ Ei

Huoramassa käy herrat, köyhäkö pystyy?

Kerron politiiikasta samalla.

Vapaaehtinen jee-

 

Kunahn sanoin ja paljon jätin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä