Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Haja-asutusalueet

Jos sotesta ei tulekaan mitään?

Monet asiantuntijat ovat arvioineet, että sote-uudistus menee ketuille. Kustannukset kasvavat, väestöryhmien ja alueiden eriarvoisuus ja sen myötä väestön terveyserot kasvavat. Veronmaksajien rahat sujahtavat yritysjohtajille ja veroparatiiseihin. Edessä voi olla kalliilla valmistellun uudistuksen vielä kalliimpi korjausoperaatio, jotta myös bisneksen karsastamat monimutkaisempaa hoitoa vaativat ja haja-alueiden ihmiset saisivat terveyspalvelunsa. Niitä, joilla nykyäänkin on varaa ostaa terveyspalvelunsa yksityiseltä sektorilta, tämä ei haittaisi.

Palvelu Postilla paranee?

Sain Pastilta viestin, että pikkupaketini (silmälasit) on noudettavissa  25 km:n päästä postitoimipisteestä.  Taidampa pyytää posteljooniamme ajamaan nurmikkoni kun lehden tuo,  jotta ehdin kylilltä pakettini  hakea.

Työmatkavähennykset - työvoiman keskittäminen

Työmatkävähennysten poistaminen – työvoiman keskittäminen

Monissa eri yhteyksissä ja monilta tahoilta on esitetty työmatkavähennyksistä luopumista verotuksessa. Perusteluina esitetään milloin mitäkin. Työvoiman liikkuvuutta (=keskittämistä ainoastaan ns. kasvukeskuksiin), ympäristön suojelua, valtion säästöjä jne. Asia on ollut esillä milloin ympäristöministeriön raporteissa, milloin valtioneuvoston perusturvaohjelmissa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä