Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Helsingin poliisi

Työelämässä olevat narkomaanit eivät tarvitse käyttöhuoneita

Monelle voi olla yllätys että työkaveri voi olla narkomaani. Suonensisäisiä huumeita käyttävät ei aina näy sellaisena kun on totuttu. Katukuvassa näkyvät ovat vain pieni osa. 

Mutta he ovat he joita käyttöhuoneet koskisivat eniten, he ovat niitä jotka ovat syrjäytyneet täysin terveydenhuollosta. He ovat niitä joiden ääntä ei kuulla. 

Poliisi, syyttäjä voisivat jo nyt sallia käyttöhuoneet se olisi humaania ja sivistynyttä ei laki sitä estä,asenne estää.

Onko twiittailu poliisin tehtävä?

Karjalaisen kolumnisti nostaa (to 14.9) keskusteluun poliisin politisoitumisen. Kyse on siitä, että tämä instituutio, on ryhtynyt pitämään some-tilejä. Kun puhutaan avoimesta verkosta, on syytä kysyä, edustaako yhden yksittäisen poliisin kanta koko instituutiota? Kun poliisi kirjoittaa, siihen pitää voida luottaa. Syyksi ei voi panna onnettomia sanavalintoja. Onko nyt menty alueelle, jota ei kerta kaikkiaan hallita?

 

Raiskauksen uhrin oikeusturva? Onko sitä?

Eilinen tapaus laittoin vähän miettimään miten ja missä poliisi kuulustelee rikoksen uhria. 

En mene yksityiskohtiin, mutta hieman mietin poliisin ja myös lanssihenkilökunnan toimintaa.

Tämä tapahtui omassa kerrostalossani. 

Tulin koirien kanssa lenkiltä ja taas kerran oli poliisiauto rapun edessä ja samalla paikalle kurvasi lanssi.

Itse menin kotiini ja koska olen utelias mitä talossa tapahtuun menin parvekkeelle röökille.

Jonkun ajan kuluttua poliisi ja eräs asukas tuli ulos samoin kuin lanssi henkilöstö.

Suomi Maidanin nöyryytys oli virhe

Kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat jatkavat edelleen leiriytymistään Helsingin keskustassa samalla, kun tätä vastaan mieltä osoittaneiden leiriytyjien käskettiin purkaa leirinsä. Nyt nämä Suomeen taikasanalla tulemista ja maahan väkisin jäämistä vastustavat suomalaiset eivät saa enää edes kävellä Rautatientorin kautta tai nousta bussiin torin pysäkeiltä - näin on ylikomisario Taponen määrännyt.

Nyholm: "Hajoitetaan palautuspolitiikka..."

Otteita Henrik Nyholmin kirjoituksesta ja lopuksi kommentteja, jos sallitaan.

(Blogikirjoituksessa ei sallittu kommentointia!)

__________________

 

Hajoitetaan palautuspolitiikka, ei mielenosoituksia!

Leena Meri, etkai sä kiristä meitä "perusoikeuksilla"?

Aika  moni varmaan tietää tapauksesta missä Musta Barbaarin äiti ja sisko joutuivat todistamaan henkilöllisyytensä. Musta Barbaari itse oli kirjoittanut tapauksesta facebookkiin . Samanlaisista tapauksista olen itse kuullut jo paljon aikaisemmin tänä vuonna, joten kieltämättä tämä kyseinen tapaus on noussut voimakkaammin esille siksi että, sen nosti tunnetumman henkilön. Hyvä niin, koska tämäkin tapaus voi auttaa virkavaltaa myös ottamalla huomioon toisenlaista näkökulmaa. 

Yksittäistapauksia poikkeustilassa

Yli kaksikymmentä vuotta sitten Euroopassa nuorena reppureissaajana törmäsin kulttuurieroihin jo Brysselin leveysasteilla. Minä en tuolloin ymmärtänyt, että jo Euroopan Unionin syntyhetkillä Brysselissä vallitsi ”poikkeustila”, joka rajoitti tyttöjen vapaata liikkumista julkisilla paikoilla myös valoisana aikana.

Jos olisin naisjärjestö, mitä lausuisinkaan..

Olen pitänyt itseäni feministinä. Tosin muistan, että joku jo muinoin eräällä keskustelufoorumilla epäili ystävällisesti, että en ole oikea - siis sellainen paha - feministi, jollaiseksi ilmoittauduin. Siis ilmoittauduin samanlaisen isomman patriarkalismin vastaisen aatteen kannattajaksi kuin muutkin feministit. Onhan tämä pahuus meitä vallinnut sitten Aatamin ja Eevan syntiinlankeemuksen.

Ihanaa monikulttuurisuutta vaiko kopelointikulttuuria?

Tämän vuoden puolella julkisuuteen on noussut muutama aihe ylitse muiden. Kaikki ne olivat ensin esillä somen puolella, ja vastaa kohun myötä ne ilmestyivät perinteisen median palstoille, eetteriin ja ruutuihin.

Yksi kohuista on Kölnin tapaus, jossa lähes tuhat pääosin maahanmuuttajataustaista ryösti ja kopeloi väkivaltaisesti satoja naisia. Ja ei vain Kölnissä, vaan myös monissa muissakin Saksan kaupungeissa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä