Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Helsinki Calling mielenosoitus

Voi voi voi kun ne pääsi puheväleihin!

On se kummallista että kun suurvaltajohtajien tapaaminen onnistui hyvin niin hakemalla haetaan syytä että mikä meni ”pieleen”?!

 

Varmaan nyt riittää monta viikkoa loanheittoa valtamedialta kun pilkunviilajat alkavat halkoa asioita lause kerrallaan propagandatarkoituksessa!

 

Mitäs ne nyt ”veljeilee”...perin kummallista?!

 

Nii-i, semmosta se vaan on toi diplomatia...kelatkaa sitä!

 

Helsinki Calling: We Demand/Tребуем: Viipuri, Alakurtti ja Petsamo Suomelle!

#HelsinkiSummit2018 -huippukokouspäivän 16.7. mielenosoituksissa ja ympäri mediaa kuultaneen näitä rytmikkäitä monikielisiä iskulauseita: Karjala takaisin! Karelija obratno ! Return Finnish Karelia! Vaadimme! We Demand! Tребуем !

Trumpin ja Putinin vastainen Helsinki Calling -mielenosoitus

En ymmärrä mistä tällainen Suomen maineen pilaava vihapuhe ja mustamaalaaminen juontaa juurensa vielä tänä päivänäkin. Yleensä sivistyneet yhteiskunnat ottaisivat tällaisen maailman päämiesten kohtaamisen omalla maaperällään kunnianosoituksena sille, että yleensäkkin on vielä olemassa sivistysvaltioita, joissa arvostetaan näinkin vaikutusvaltaisten päämiehien valitsemaa maata kohtaamismaaksi. On kovin vaikeaa tänä päivänä mainita muita valtioita, jotka olisivat parempia kansainvälisesti kohtaamispaikaksi näinkin arvovaltaisille johtajille. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä