Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta IPU Itsenäisyyspuolue politiikka

Itsenäisyyspuolueen eduskuntavaaliohjelma 2019 on julkaistu

Kohti tasapainoa - kasvutaloudesta kohtuutalouteen

Itsenäisyyspuolueen eduskuntavaaliohjelma 2019

Ratkaistaan sote kansalaisten hyväksi

Oikeiston ajaman soteuudistuksen läpimenomahdollisuudet alkavat olla häviävän pienet. Hyvä niin, sillä sotesta on viime päivinä tullut useita maan pinnalle palauttavia ja selväjärkisiä kannanottoja alan asiantuntijoilta.

Niin, mitä IPU sitten haluaa?

Aina välillä törmään kysymyksiin ”Mitä IPU sitten haluaa?”, ”Miten IPU tämän muka olisi ratkaissut?” jne. Hyvä, että kysytään ja hyvä, että IPU on olemassa, koska muuten ei suomalaisessa politiikassa olisi mitään todellista vaihtoehtoa nykylinjalle.

Itsenäisyyspuolueen kaivattu osasto Espooseen

Itsenäisyyspuolue laajenee jälleen yhden paikallisosaston verran kun tänään 27.2.2017 perustettiin Espooseen oma Itsenäisyyspuolueen Espoon osasto.

- Aikaisemmin Espoossa puolueen asioita on hoitanut Itsenäisyyspuolue Uudenmaan piiri ry. Tarkoitus on perustaa asteittain muihinkin kuntiin osastoja ja vähitellen luoda laaja verkosto Uudellemaalle.

Puhe Kansalaistorilla itsenäisyyden muistopäivänä 6.12.2015

Hyvä yleisö!

Ensinnäkin haluan todeta, että teitä Suomen itsenäisyydestä huolestuneita kansalaisia on onneksi paikalla suhteellisen paljon.

Kiitos siitä, että olette tulleet paikalle.

Jos valtakunnassa olisi kaikki hyvin,
niin tänään pitäisi juhlia itsenäisyyttä, 
mutta meille ipulaisille tämä päivä on pikemminkin Suomen itsenäisyyden muistopäivä.

Valtakunnassa kun kaikki ei todellakaan ole hyvin.

Itsenäisyydestämme ei ole jäljellä kuin ulkoiset kulissit, joita nykyiset eduskuntapuolueet yrittävät kaikin keinoin pitää pystyssä. 

Markkako suurvaltapolitiikan väline?

Valtionvarainministeri Alexander Stubb mainitsi puheessaan suurlähettiläspäivillä Suomen markan olleen suurvaltapolitiikan väline. Ja samalla hän EU-fanaatikkona kehuskeli nykyisen valuuttamme euron olevan meille hieno asia, joka antaa meille ennennäkemättömällä tavalla sananvaltaa. Tässä Stubbin puheessa tosiasiat on heitetty ajan henkeen sopien orwellimaisesti päälaelleen.

Juhlat peruttu! Ja hyvästä syystä...

Ulkoministeriö on antanut ohjeistuksen kaikille Suomen suurlähetystöille, että diplomaattisissa edustustoissamme maailmalla ei tänä vuonna järjestetä itsenäisyyspäivän vastaanottoja. Syyksi on ilmoitettu säästösyyt eli valtion rahapula.

Ehkä näiden taloudellisten syiden takana on myös häveliäisyyssyyt eli se, että muut maailman valtiot tietävät hyvin, että tässä Suomen itsenäisyysasiassa keisarilla ei ole enää vaatteita eikä kukaan paremmin asioista perillä oleva Suomen itsenäisyyteen usko.

Pettyneille persuille: Tervetuloa IPU:un!!

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini arvosteli ylimielisen kuuloisesti puolueensa tilasta aiheellisesti huolestuneita persuja "rintamakarkureiksi". Kun Soinilta kysyttiin onko perussuomalaiset hajoamassa näiden "rintamakarkurien" takia,  hän vastasi: "Ei. Mihinkä ne menisivät? Ei niillä ole mitään mihin mennä. Ei siellä kadulla niin mukavaa ole".

Pakolaiskriisin ratkaiseminen kaipaa itsenäistä Suomea

Ympäri Afrikkaa ja Lähi-Itää raivoavat sodat ovat aiheuttaneet vakavan pakolaiskriisin,
joka koskettaa koko Eurooppaa, myös Suomea. Valtavat pakolaismäärät pyrkivät Eurooppaan pakoon USA:n ja sen liittolaisten sotia, joista monet on ainakin hiljaisesti hyväksytty EU-maiden korkeimpien päättäjien taholta. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä