Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Islamisoituminen ja sananvapauden rajoittaminen

"ISLAMISAATIO"

ISLAMISAATIO

 

Nykyisin islamisaatiota väitetään äärioikeiston keksimäksi, joten lähiaikoina varmaankin sanan käyttö kielletään tyystin eli kriminalisoidaan sana. Niinkuin Kekkosen aikaan ei saanut tuoda esiin Neuvostoliittoon ja kommunismiin liittyviä negatiivisia asioita. Vielä saa valistaa islamisaatiosta. Islamisoitumistahan on Euroopankin osalta seurattu jo yli 20 vuotta.

 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Islamisaatio

 

Poliittinen impotenssi ja alistuminen islamin vihaideologialle

Länsi-Eurooppaa viimekuukaudet verisesti ravistellut muslimiterrorismi ulottui elokuussa Suomeen. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut laiton maahanmuuttaja puukotti Turussa kymmentä ihmistä, joista kaksi kuoli.

Sananvapaus RIP eli onko demokratia yliarvostettua?

Euroopan Unionin Suomessa toimiva varakalifi on huolestunut hallituksensa uskottavuudesta. Hallituksen politiikkaa arvosteleva "vihapuhe on viime aikoina kärjistynyt erityisesti sosiaalisessa mediassa".

Vesalassa mielenosoitus vai mielensäpahoitus?

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila näyttää vetäisseen herneen nenäänsä pienimuotoisesta mielenilmauksesta Itä-Helsingissä. Hänen kerrotaan tuominneen oikein "jyrkästi" keskiviikkona Vesalan koululla järjestetty islam-vastainen mielenosoitus.

Muhammedin profetia järkyttää Tanskanmaalla: miksi valtamedia vaikenee

Muhammedin antisemitistisen opetuksen julistaminen kööpenhaminalaisessa moskeijassa on aiheuttanut järkytystä Tanskanmaalla. – Mutta Suomenmaalla ollaan asiasta hiljaa. Mitä nyt tuomitaan vihapuheesta tai kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sellaisia, jotka kertovat epämiellyttävistä tosiasioista. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä