Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Jyväskylän puoluekokous

Ovatko perussuomalaiset muuttuneet?

Julkisuudessa väitetään usein, että perussuomalaiset olisivat muuttuneet vuoden 2017 puoluekokouksen henkilövalintojen tai sen jälkeisten eduskuntaryhmää verottaneiden loikkausten myötä. Näin sanovat toki poliittiset vastustajat tarkoituksella, mutta joskus myös politiikan toimittajat tai muut ulkopuoliset tarkkailijat. Onko näille puheille todellisuudessa katetta?

Katse tulevaisuuteen ja fokus omaan tekemiseen

Viime viikonlopun jäljiltä kävi ilmi, että ennustajan lahjani ovat kehnon puoleiset. Arvelin, että 12. puoluekokouksesta poistutaan samalla porukalla entistäkin yhtenäisempänä ja oman edun asemasta koko isänmaan etua ajavana rintamana, joka ei huoju tuulessa. Tältä linjalta kuultiin monia hienoja puheenvuorojakin. Arjen taas alettua pitikin todeta, miten kurjaa on huomata olleensa väärässä.

Mitä todella tapahtui Jyväskylässä?

Perussuomalaisten puoluekokous järjestettiin 10-11.6.2017 Jyväskylässä. Puheenjohtajien ja puoluevaltuuston valinnat tehtiin puolueen sääntöjen mukaan. Jäsenistömme valitsi puheenjohtajistomme ja puoluevaltuuston demokraattisen vaalitavan mukaan.

Perussuomalaisista päivää

On ollut melkoinen viikko politiikassa. Käänteitä ei ole puuttunut ja ne ovat sisältäneet niin iloa kuin suurta pettymystä. Katson aiheekseni kommentoida viime päivien tapahtumia, jotta ei jää epäselväksi missä mennään omalta kohdaltani.

Jos ei heilaa hallantaina, niin ei koko kesänä - heilausvideo

Kuvaamani video puoluekokouksesta Halla-ahon voiton hetkeltä on näemmä saanut valtakunnanhuomiota ainakin Ylellä ja Aamulehdessä. Ylelle vastasinkin tuossa ehtooll,a kun töistä pääsin, että video on kuvaamani ja myönnyin myös, että tuon saa mainita. Videota en ollut kuitenkaan kauhean tarkkaan katsonut. Joku muu oli sen facebookistani bongannut, muka löytänyt jotain ja vienyt eteenpäin.

Luulin että sanattomaksi veti mutta...

Kasasin kymmenen kohdan terveiset rivijäseneltä Teille lähteneille. Aloitin suutuspäissäni ja jätin kirjoituksen työpöydälle lukeakseni sen uudestaan seuraavana päivänä koska vihaisena ei ole hyvä tehdä yhtään mitään. Tänään luin sen läpi ja mielestäni putsasin pahimmat harkitsemattomuudet pois. Loppu on tarkahko kuvaus tuntemuksistani, aavistuksistani ja mielipiteistäni.

1. Häpeän Teidän, entisten puoluetovereideni puolesta. Olisitte kiitollisia! Te kun ette itse siihen tunnu pystyvän.

Perussuomalaisten käsikirjoitus oli valmis jo 3.6. ja toteutui täysin

Näin se meni:

Perussuomalaisten käsikirjoitus oli valmis jo 3.6.2017:

Suora sitaatti: Aamulehti /LännenMedia 3.6.2017:

”Hallituksessa suunnitelma Halla-ahon voiton varalle:
soinilaiset muodostaisivat oman eduskuntaryhmän"

"Suomen hallituksessa on käyty vakavia keskusteluja siitä, että perussuomalaisten eduskuntaryhmän soinilais-terholainen enemmistö muodostaisi oman eduskuntaryhmänsä ja jatkaisi hallituksessa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä