Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Katoavat pakolaiset

Vihapuheen kaitsijat vastuuseen

On pidemmän aikaa jo varoiteltu, ettei tuntemattomia miehiä kannata ottaa liikaa Suomeen tietyistä maista. Varoituksia ei ole kuunneltu ja varoittajille on vihjailtu varoittamisen olevan rasistista ja jopa laitonta. Sitä varten jopa perustettiin poliisille erillisiä osastoja, jotka voivat pitää kansalaisiaan silmällä vihapuheen tiimoilta. Samalla poliisilla on muuten ollut resurssipulaa ja muissa rikoksissa asiat voivat jäädä kokonaan selvittämättä.

SUOMEN PAKKOPALAUTUKSET OVAT OIKEIN, EI SINISILMÄISYYDELLE !

Vaatimukset siitä, että pakkopalautukset olisi keskeytettävä, eivät ole realistisia. Yleensä henkilöt jotka vaativat ko. asiaa eivät edes tiedä mistä puhuvat. Jopa Tarja Halonenkin tuntui olevan asioista ulkona kuin lumiukko! 

Itseasiassa nykyinen Suomen turvapaikkapolitiikka on hyvin maltillinen. Tiukennuksiin on tarvetta puhuttaessa pakolaispolitiikasta maassamme.

Katoavat pakolaiset, Ruotsi, Saksa

Pakolaisvirran kasvaessa on viime viikkoina uutisoitu osan pakolaisista katoavan. Ensin Ruotsissa ja nyt myös ainakin Saksassa.

Niedersachsenin osavaltiossa on viime päivinä Neue Osnabrücker Zeitungín mukaan kadonnut noin 700 pakolaista. Osavaltiossa kunnat ja kaupungit on velvoitettu järjestämään 4000 hätämajoituspaikkaa. Katoamiset ovat tapahtuneet niistä. Suurinta osaa kadonneista ei ole rekisteröity eivätkä he ole jättäneet turvapaikka-anomusta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä