Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kehysriihi 2016

Suomen voi myydä vain kerran

Ovatko kokemukset valtionyhtiöistä positiivisia ja yhtiöiden johtoryhmien palkat linjassa yritysten toiminnallisen tuloksen kanssa? Ovatko valtionyhtiöiden johtoryhmien palkkiot ja bonukset seuranneet ajanmukaista kuvaa talouskehityksestämme? Eivät niin.

Minkä vuoksi sitten luoda lisää sellaista, jota halutaan muutenkin purkaa? Ministereiden mukaan yhtiöittäminen lisäisi avoimuutta ja houkuttelisi paikalle myös yksityistä rahaa, mutta onko asia tosiaan näin ja haluammeko me yksityistä rahaa infrastruktuurimme rahoitukseen?

Hallituspuolueen vai Suomen etu?

Viime päivinä moni on saanut vaikutelman, että Suomi on paitsi taloudellisessa myös henkisessä kriisissä.

Päivästä toiseen tiedotusvälineistä ja julkisessa keskustelussa tulee etupäässä kielteisiä uutisia. Kuka on vastuussa kielteisestä ilmapiiristä? - Tuskin tiedotusvälineet ja kansalaiset yksin. Politiikalla ja poliitikoilla on suuri vastuu siitä mitä ja miten asioita esitetään. Poliitikot ovat myös vastuussa niistä päätöksistä, jotka ovat vieneet ja vievät maata nykytilanteeseen.

Bensahinta ja kiinteistövero nousevat

Mihin haja-asutusalueilla työssäkäyvät kansalaiset unohtuivat? Timo Soini selitti kameroiden edessä, että bensahinnan korotus on pieni. Anteeksi vain, mutta työssäkäyvälle äidille tai isälle, joka joutuu jatkuvasti turvautumaan autoon, koska julkisilla liikennevälineillä ei pääse mutkitta paikasta toiseen, tuo leikkaus on vaikea paikka.  

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä