Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kristillinen oikeisto

Katso käsiä, katso kontakteja, katso rahaa

Moni ihminen puhuu ideologioista ja niiden vaikutuksista aika löyhästi. Tässä usein korostuu ajatus jossa ideologia määrittelee toiminnan sisältöä tavalla jossa PR -puheet ovat hyvin tärkeitä. Tässä luodaan helposti juopaa siihen, että ideologian tukeminen ja ideologian harjoittaminen olisivat yksi ja sama asia.

USA:n fundamentalistikristillisen oikeiston pimeä raha Euroopassa

Kymmenet europarlamentaarikot ympäri Eurooppaa ovat syvästi huolestuneita openDemocracy -julkaisun selvitystyön paljastuksista, joiden mukaan lukuisat USA:n fundamentalistikristillisen oikeiston järjestöt ovat käyttäneet kymmeniä miljoonia dollareita pimeää rahaa eri tasoilla tapahtuvaan vaikuttamistyöhön Euroopassa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Europarlamentaarikot ovat erityisen huolestuneita vaikutusyrityksistä toukokuussa pidettäviin europarlamenttivaaleihin ja vaativat komissiolta toimia.

Julmat teekutsut

   Utahin osavaltio USA:ssa haluaa vaihtaa kuolemanrangaistuksen käytääntöönpanon siis valtion suorittaman murhan tekotapaa. Myrkkyjä on vaikea saada, saattavat olla kalliitakin. Siellä halutaan ottaa ampuma-ase käyttöön.

http://www.etc.se/utrikes/utah-vill-avratta-fangar-med-arkebusering

  Eurooppaa uhkaa uuden oikeistoliikkeen mukana tuleva brutalisoituminen. Jopa täällä meidän lintukodossammekin lausutaan toiveita kuolemanrangaistuksen ottamiseksi käytäntöön.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä