Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Möläytys

Jyrki Kataisen (Kokoomus) möläytykset ja Suomen luottoluokitus 10.10.2014

Jyrki Katainen oli vallassa ollessaan valtiovarain- ja pääministerinä vuodesta 2007 vuoteen 2014. Mainittuna ajanjaksona Suomen taloudellinen tila on saatu täyteen kaaokseen ja ensimmäinen luottoluokituksen lasku on suoraa seurausta Kataisen ajan "antaa mennä" politiikasta. Analyytikot ovat siis ennakoineet luottoluokituksen laskevan S&P:n raportissa 10.10. Tähän väliin on syytä muistella mitä kaikki möläytyksiä Jyrki Katainen päästeli ollessaan huipulla. 1. Eduskunnan puhujapöntössä syksylla 2008. Jyrki Katainen: " Huomatkaa tämä ei koske siis Suomea".

Arhinmäen on pyydettävä anteeksi!

Paavo Arhinmäki oli lauantaina katsomassa Norjan naisten kolmoisvoittoa naisten 30 kilometrin kilpailussa. Hän kommentoi olympiakisojen aiempina päivinä huonommin menestyneen Norjan suoritusta sanomalla, että ”jos norjalaisilla on mennyt voitelu ja lääkitys tähän saakka pieleen, niin nyt se oli kunnossa”.

Lausunto vihjaa erittäin selvästi, että ministeri epäilee norjalaisten hiihtäjien käyttävän urheilussa kiellettyjä lääkeaineita.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä