Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Massamurha

Korileikkiä massamurhaajilla

Jälleen oli eräs pipipää tällä kertaa Yhdysvaltain Texasisssa kunnostautunut, ja päättänyt viimeisimpien tietojen mukaan 26 ihmisen elon. Osan harmitukseksi valkoinen nuorimies ei ollutkaan keskittänyt tempaustaan vähemmistöihin vaan uhrit olivat pääsääntöisesti valkoisia. On sekin jännää, että lasketaan ruumiit ja laitetaan näiden värit tai muut erottavat tekijät ylös. Jonkinlainen ajan kuva tuo. Kun maahanmuuttajataustainen pipipää tappaa, niin koetetaan kaivaa terrorismikytkös, ja jos valkoinen kantaväestöläinen tappaa koitetaan kaivaa rasismikytkös.

Myönnän: minuakaan ei järkytä

Olen televisioajan ihminen. Koko elämäni ajan olen voinut nähdä kuvia maapallolla tapahtuvista raakuuksista. Pystyn välittömästi palauttamaan mieleeni kuvaa 60-luvulta asti uutisoiduista murhista ja massamurhista. Olen oppinut todellisuutta.

Moni varmaan ajattelee, että sydämetöntä. Mutta se ettei järkyty tai millään lailla ylläty, ei merkitse sitä, että ei tuntisi empatiaa läheisensä menettäneitä ihmisiä kohtaan. Tunnen. 

Maailma on tällainen. Enkä tunne olevani kovinkaan kyyninen.

 

Pirullinen suunnitelma karsinoi ihmisiä USA’ n Orlandosta!

(Pelätty astui julkisuuteen, tekoihin ja monitahoinen yhteisyys avasi väkivallan tuntemattomille areenoille – niin yksittäinen ihminen kuin tarkasti suunniteltu kollektiiviväkivalta tavoittavat nyt ketä ja mitä tahansa)

 

[… meillä Suomessa kansalainen Erkki pohtii milloin me saamme saman käsittelyn 1] – pirullisena juonena, jolla harhautetaan viranomaisia, jotka aina kulkevat askeleen jäljessä. Erkki oli huomannut, että olemme sotilaina edelleen Afganistanissa 2] …

Orlandon uhrien omaisille

Mercedes, Amanda, Juan, Antonio, Darryl, Cory, Simon, Angel…listassa on 50 henkilöä, jonkun lapsi, jonkun ystävä, jonkun rakas. He kuolivat kaikki nuorina. Heidän elämänsä vietiin väkivalloin. Haavoittuneet ovat hoidettavina sairaaloissa. Vihalle ei ole tilaa heidän omaisten keskuudessa. Viha asustelee opportunististen politiikoiden keskuudessa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä