Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Metsät

Vapaa liikkuvuus valtion omistamissa metsissä kiellettävä!

Kaikki ilmainen liikkuminen on ehdottomasti kiellettävä valtion omistamissa metsissä ja niille on laitettava jonkinlainen pääsymaksu riippumatta mistään.


Jokamiehenoikeudet on pakko kumota hallituksen toimesta, jotta saamme kansantalouden kannattavuuden nousuun, sillä taloutemme ei yksinkertaisesti kestä sellaista huvinpitoa metsissä, jota siellä tällä hetkellä harrastetaan.

Tulkaa Vihreät metsiimme

Metsämme kasvavat nykyään kaksi kertaa enemmän kuin 70-luvulla. Ennen oli muotia harsintahakkuu, jossa metsän tuottoa hävitettiin. Silloin oli myös ohjeena, että kaikki koivut, huonot, vioittuneet ja lahopuut pitää kaataa metsästä pois. Nykyään on tilanne kokonaan toinen, kun metsämme on hoidettu kasvamaan monimuotoisesti ja lakien mukaan metsiimme jätetään huonot puut ”öttimöntiäisille” ja lähes joka metsän omistajalta löytyy joitain omia pieniä suojelukohteita.

Vihapuhetta vihreälle metsäpolitiikalle

Tuskin kukaan yllättyy siitä asiasta, että Vihreät on maaseutuvihamielinen city-keskeinen liike. Vihreät ovat jo aiemmin käytännössä julistaneet Lapin pelkäksi metsäreservaatiksi.

Suomen metsät ilmastotavoitteiden mahdollistajina

Suomen metsät ilmastotavoitteiden mahdollistajina Suomi on kulkenut EU-maiden kärjessä ilmastotavoitteiden toteuttajana. Pyrkimyksiämme voisivat helpottaa suuret, oikein käytetyt metsävaramme. Kasvava puusto sitoo hiiltä, kun taas lahoava puusto tuottaa sitä. Suomen luonnon kiertokulku on puolellamme, mutta EU-komission ymmärrys ei riitä siihen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä