Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ministerin vastuu

Onko Suomen hallitus jatkossa ulkoministerin lapsenvahtina?

 

Kuuntelin "Pääministerin tuntia" radiosta tänään:

Aborttiasia on nyt toivottavasti loppuun käsitelty. Ja hyvä niin, koska henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että se on ihan kaikkien omana tykönään harkittava omantunnon asia ja näin sen täytyy olla myös yksityishenkilönä Timo Soinillakin omantunnon asiana.  

Sitä en kuitenkaan hyväksy, että ulkoministeri Timo Soini omassa julkisessa blogissaan on kirjoittanut 14.9.2018 näin:

"ONKO SDP VÄSÄHTÄNYT?"

Miten "hömelyys" tapahtuu? Kapitaatio ja profilointi

Miten ”hömelyys” tapahtuu? Kapitaatio ja profilointi.

Annikka Saarikko – keskustapuolueen ministeri ja soten ”puhenainen” totesi 12.4.2018 eduskunnan kyselytunnilla seuraavaa:

Me emme ole luomassa järjestelmää, jossa yksityisen kansalaisen arvoa määriteltäisiin pisteyttämällä”.  Myöhemmin hän totesi, että ” kukaan kansalainen ei tule pisteytetyksi henkilökohtaisesti, vaan tiettyyn ryhmään kuuluvana”.

Avoin kirje Sosiaali ja Terveysministeriölle.

Hyvä STM,

Onko nyt oikeasti niin, että teillä siellä Sosiaali- ja Terveysministeriössä on muutamakin ruuvi enemmän löysällä kuin pitäisi olla?! 

Akava, akateemisen työttömyyden lisääjä

Akava on kandijohtoisten Liittojen pirstoutunut Neuvosto. Ne eivät aja korkeimmin koulutettujen työttömien ja pätkätyöläisten - ja samalla koko yhteiskunnan – etua. Vahvimmat niistä ovat rikkaimpien, vakivirkaisten jäsenten puolella.

 

Akava on arvoiltaan ja asenteiltaan kokoomuslainen. Raha, kilpailu ja eriarvoisuus ovat sen tärkeimmät arvot.  

 

Akavan aikaansaannoksia:

 

Kumpi tärkeämpää, puolueen etu vai maan etu ?

Tänään SDP nimeää uudet ministerinsä. Puheenjohtaja Rinne joutuu ilmeisen vastahakoisesti ottamaan vastaan jonkun ministeriviran. Mikä ministeriö on kysymyksessä onkin sitten visaisempi kysymys.

Tarjolla on hallituksen toiseksi tärkein posti, valtionvarainministerin tuoli. Tuoli on kuitenkin niin keikkuva, että sen vastaanottaminen kokonaan ilman päivänkään kokemusta ei ole houkuttavaa. Siihen varmaan mieluusti valitaan joku kokemusta omaava konkari.

Suomen kallein broilerifarmi

Kataisen hallitus muuttuu todennäköisesti pian Vapaavuoren, Stubbin tai jonkun muun hallitukseksi. Kesän jälkeen joka tapauksessa hallitus on aivan erilainen kuin se, joka vuoden 2011 hallitusvaltaan astui. Tällä hetkellä hallituksen alkuperäisistä ministerilistasta jatkaa 11 ministeriä 19:sta. Kesän jälkeen tuo luku on todennäköisesti joko viisi, kuusi tai seitsemän.

 

Pääministeri Kataisen kymmenen vuoden Via Dolorosa!

Oliko pääministerin vastuupesti Jyrki Kataiselle ponnahduslauta vihreimmille niityille vai aidosti isänmaamme ja äidinkielemme  vastuunkannon taakka?

Miehen kontolle on tietenkin langennut suomalaisen yhteiskuntamme jyrkkä alamäki tehtaiden alasajojen, kännykkäbisneksen surkastumisen, maatalouden säännöstöissä kärvistelyn ja kansalaistyytymättömyyden ristivedossa.

No, missäs Arhinmäki on?

Teemat: ihmisoikeudet, rajojen koskemattomuus, ministerin vastuu, Suomen osallistuminen Paralympialaisissa, humanistisuus.

 

No, missäs Suomen urheilu- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki nyt on?

   On helppo ollut heiluttamassa sateenkaarilipulla Moskovassa, pelleillä, unohtaen arvokkaan Suomen ministerin edustusroolin.

   Missäs nyt on meidän ihmisoikeustaistelija, kun tosipaikan päällä ollaan? Onko Paavo nyt piilossa, niin kuin strutsi: pää - hiekkaan ja perse - ylös?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä