Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Multikulturismi

Söikö yhdenvertaisuusvaltuutettu punaisen pillerin?

Mitä tarkoittaa tulla Red Pillatuksi?

https://en.wikipedia.org/wiki/Red_pill_and_blue_pill

Punainen pilleri on sinisen pillerin vastakohta.

Siinä missä sininen pilleri edustaa valheellisuutta, turvallisuutta ja autuasta tietämättömyyttä niin punainen pilleri edustaa tietämystä, vapautta ja joskus kovin kivuliasta totuutta.

Voidaan puhua myös vaikkapa platonin luolavertauksesta. Missä varsinkin valtamedia maalailee välillä hyvin kummallisia varjoja luolan seinille, on nyt tullut aika astua ulos luolasta.

Erimieltä pakolaispolitiikasta, oletko rasisti vai realisti?

Niin sanottu "arabikevät" sai alkunsa nuorten opiskelijoiden tyytymättömyydestä korruptoituneisiin valtarakenteisiin, jotka eivät välittäneet heistä, kasvavasta työttömyydestä ja toivottomista tulevaisuuden näkymistä. Meillä Suomessakaan ei ole vaikea samaistua näihin nuoriin, joilla ei ole mahdollisuuksia pärjätä yhteiskunnassa, jossa ei voi elättää itseään ja perhettään työtä tekemällä.

Mitä me todella teemme silloin kun suvaitsemme?

Mitä me  todella teemme silloin kun suvaitsemme?

*

Katsoin viikonloppuna Yle Tv1:stä Helil kyläs –ohjelman.  Tuula-Liina Varis vieraili, Heli Laaksonen emännöi.  Kaksi kieli-ihmistä, sanan osaajaa.  http://areena.yle.fi/1-2460601

Ilmeni, että suvaita tarkoittaa itämurteissa ”rakastaa”.  Lännessä se lähinnä voi merkitä jotain jota just ja just sietää.

Presidentti Niinistö tyrmäsi "multikulturalismin"

Rasisminvastaiseen Meillä on unelma -tapahtumaan 28.7.2015 lähettämässään tervehdyksessä presidentti Sauli Niinistö näyttää tyrmänneen ”multikulturalismin”, jota vihervasemmiston ääriainekset ilmeisesti kannattavat.

Harhaanjohdettujen humpuukia

On sangen erikoista että Olli Immosen multikulturismin vastaista poliittista kamppailua pidetään vihanlietsontana. Tämän väärinkäsityksen on ainakin osittain oltava tahallista ja harkittua.

Multikulturismia arvosteltiin muissakin puolueissa kuin PS:ssä muutama vuosi sitten eikä siitä mitään kohua noussut. Melko varauksettomasti multikulturistisia puolueita ovat olleet Vihreät, Vasliitto ja RKP, muut sitten vähemmän. Johtuuko tämä parku nyt siitä ettei yksikään noista puolueista ole hallituksessa?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä