Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Oulun kaupunginvaltuusto

Kaupunginvaltuuston visionäärit osa II - Ulinaa Oulusta tilastojen kanssa

Aiemmin kritisoin Oulun kaupungin päätöstä ja perusteita hankkia kaupunkipyöriä [1]. En sen takia, että vihaisin kaupunkipyöriä, vaan koska kustannus ja perustelut eivät oikeuta hankintaa. Aiheen tueksi tuon vähän tilastoja Liikenneviraston selvityksestä 12/2017 [2] ja avaan vähän tarkemmin aihetta näin periaatteelliselta kannalta. Varoituksena vielä, että teksti sisältää matematiikkaa, olettamia ja muuta tilastollista höpötystä, joten jatka lukemista omalla vastuullasi.

 

Jaakobin ääni, mutta Eesaun kädet

 

Jarmo J. Husso jatkaa kokoomuksen poliittisten tekojen vääristelyä Kalevan mielipidepalstalla 22.3. Hän väittää kirjoituksessaan, että allekirjoittaneella on vaikeuksia luetun ymmärtämisessä, vaikka todellisuudessa kyse on siitä, että nimenomaan ymmärrän kokoomuksen puheiden ja tekojen täydellisen ristiriidan.

Kokoomuksen velkapelottelu syytä kyseenalaistaa

 

 

Kokoomuksen oululainen kaupunginhallituksen jäsen Jarmo J. Husso vaatii Kalevassa 13.3 opetustoimea säästötalkoisiin ja pelottelee kaupungin talouden kauhuskenaariolla ja tulevalla "äkkipysäyksellä". Husson oma tekojen ja sanojen ristiriita on sovittamaton. Myös kokoomuksen jatkuva velkapelottelu on toteutuneiden lukujen valossa vastuutonta ja kuntalaisten tulevaisuudenuskoa rapauttavaa asioiden vääristelyä.

 

Oulussa vihamielisyyttä valtuustossa-vakavia syytöksiä salissa!

Oulun kaupunginvaltuustossa kuohui, kun käsiteltiin pakolaisten kotouttamista. Samassa tuli esille todella pahoja epäkohtia päättäjiä kohtaan. 

 

https://youtu.be/LzEhIf98YuA?t=3h15m36s

 

Oulun valtuusto äänesti vastoin omaa sopimusta-vihreät ja vasemmisto räikeimpinä

Oulun kaupunginvaltuusto hylkäsi ehdotuksen tilapäisestä valiokunnasta. Sinisiin perussuomalaisista loikanneet Anne Snellman ja Vaili Jämsä-Uusitalo eivät luopuneet hillotolpistaan, vaikka Snellman itse on ollut allekirjoittamassa sopimusta, että jos loikkaus tulee, niin luottamuspaikat jäävät puolueelle mistä loikkaa.

 

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/siniset-saavat-pitaa-lautakuntapaikkan...

 

Ratikka on Oulun suunnitelmissa

 

Viime viikolla sanomalehti Kalevassa oli esillä ratikan saaminen Ouluun monessakin kirjoituksessa. Aiheeseen ottivat kantaa Olli Kohonen mielipidekirjoituksessaan (15.11), Oulun kaupunginjohtajakandidaatit haastatteluissaan (19.11) sekä monet nimettömät ratikkaa epäilevät tekstaripalstan aktiivit.

Kovaa peliä Oulun valtuustossa

Oulun valtuustossa on 67 valtuutettua. Voimasuhteet menevät niin, että Keskustalla ja Kokoomuksella on yhteensä 32 paikkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos he kaikki ovat jonkin asian takana, niin tarvitaan vain kaksi muiden ryhmien (käytännössä Perussuomalaisten, KD:n tai SDP:n) valtuutettua, ja läpimeno on varma.

Valtuuston puheenjohtajana toimii toiseksi suurimman puolueemme edustajana Kokoomuksen puoluevaltuuston varapuheenjohtajanakin toimiva Mari-Leena Talvitie.

Sanginjoen suojelu: Keskustasta ei painostettu vain Lepistöä

Oululaisessa kuntapolitiikassa on jotain todella pahasti pielessä. Siinä ei ole mitään pahaa, että jostain syystä Pohjois-Pohjanmaalla äänestäjät käyvät uurnilla tiputtamassa uskollisesti äänensä Keskustalle. Mutta se on oksettavaa, millä tavalla Keskusta mandaattiaan käyttää.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä