Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Pahanpuhuminen

Kukahan on tämä tietoviisaana itseään pitävä henkilö?

Otan pari esimerkkiä keskusteluun osallistuneen henkilön "asiantuntemuksesta" eli osituksena siitä, että pelkällä pahanpuhumisella ei pitkälle pötkitä.  Toki noita esimerkkejä olisi paljonkin, jopa kirjaksi, mutta pari riittänee tällä alustalla. 

 

Kuka on siis tällaista kesällä 2018 esittänyt henkilö?

1.   "No kohta ne kannatusluvut taitaa persuilla ja sinisillä kohdata.

Persuihin jäi vain kiihkeimmät möyhääjät, joille ainoa politiikan muoto on maahanmuuttopolitiikka.

Kuvottavaa syyllistämistä?

Ajattelin olla ottamatta kantaa tähän kammottavaan tapahtumaan, joka tapahtui Turussa perjantaina 19. elokuuta 2017. Mutta, näköjään on pakko, vaikka haluaisin unohtaa sen mahdollisimman nopeasti.

 

Suomessa puhutaan valtavasti pahaa Jehovan todistajista

Olen uskovainen kristitty enkä siis ole Jehovan todistaja ja olen eri mieltä heidän opistaan koskien Jeesuksen jumaluutta, Pyhää Henkeä jne. Lisäksi Jehovan todistajia vastaan on esitetty perusteltua arvostelua liittyen heidän erotettuihin jäseniinsä kohdistuneisiin karttamisrangaistuksiin eli hengelliseen väkivaltaan, verensiirtokieltoonsa tai joihinkin lasten seksuaalisiin hyväksikäyttötapauksiin, joita on tapahtunut ja sitten yritetty peitellä heidän uskonyhteisöissään Suomessa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä