Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Pakolaisten maahanmuutto

Miten pysäytämme?

Kun tullaan Venäjältä Suomeen päin raja-asemalle, ensimmäisellä puomilla katsotaan että kaikilla autossa on passit.
Toinen on varsinainen tulli ja tarkastus. Passiin lyödään leima että on poistunut Venäjältä ja otetaan pieni lappu pois.
Kolmannella puomilla tarkastetaan passit että niissä on poistumisleima. Sitten nousee puomi ja matkalainen on heti rajaviivan Suomen puolella.

Maahanmuuttopolitiikassa varovaisuus on valttia

Olen ollut useasti mediassa kommentoimassa jihadistiseen väkivaltaan ja terrorismiin liittyviä kysymyksiä. Tämä on saanut monet kysymään minulta, mitä mieltä olen maahanmuuttopolitiikasta. Tässä käyn asiaa lyhyesti läpi. Suomi tarvitsee lisää työperäistä maahanmuuttoa, mutta humanitaarisen maahanmuuton osalta pitää olla hyvin varovainen. Ruotsin ja Ranskan virheitä pitää välttää ja niistä on otettava opiksi.

Suomi tarvitsee lisää osaajia myös ulkomailta

Kannattava maahanmuutto?

Tanskassa tehtiin Tanskan työnantajien aloitteesta (DA) tutkimus moniko Tanskaan 2000-2003 tulleista pakolaisista on työelämässä 10:n vuoden jälkeen eli 2010-2013. Tulos oli yksi neljästä . Varmaan shokeeraava tulos niille, jotka ovat vannoneet maahanmuuton olevan hyödyllistä maan talouden kannalta.  Siellä mietitään varmasti, mikä siinä integraatiossa nyt sitten meni pieleen, ja miksi se sitten ei onnistunut.  Kuitenkin,  pakolaistulva Tanskassa on vain lisääntynyt viime vuosina, ja monen mielestä sietokynnys on jo ylitetty.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä