Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Palkankorotus

2€ tunnille lisää – Täysin perusteltua Keskossa

Kauppalehti on tänään julkaissut artikkelin, jonka mukaan Keskon hallitus esittää yhtiökokoukselle hallituksen jäsenten palkkioiden korottamista 20%. Kauppalehti kertoo, että yhtiön hallituksen jäsenten palkkiot ovat pysyneet ennallaan vuodesta 2009.

SAK rikkoo EKP:n sääntöjä

EKP:llä on tasan yksi tehtävä, pitää huolta hintavakaudesta. Sitä tehtävää se hoitaa pitämällä inflaation 2% tasossa. SAK luisti tehtävästään. Mikäli tavoitetta olisi noudatettu, palkankorotus olisi ollut tuottavuuden nousu (3%) + inflaatio (2%) = 5%. Tietääkseni SAK kuitenkin lipesi linjasta korotukset jäivät huomattavasti alle tuon.

 

Jos Olli Rehn olisi vielä komissaarina, Suomi joutuisi troikan valvontaan. Nykyinen komissaari on kuitenkin nysvelö joka nieli Sipilän selitykset.


 

http://blog.hse-econ.fi/?p=5894

Kaksi kysymystä kansanedustajille

Katainen sanoi eilen, että kaikki osallistuvat säästötalkoisiin: HÄNKIN. Räsänen muotoili leikkauksia jotakuinkin lauseella "kyllähän kaikkien (kansan) tulee ymmärtää taloustilanne". Seuravaavana päivänä Yle uutisoi kansanedustajien 8,1% palkankorotuksesta. Nyt esitänkin kaksi kysymystä a) Miten aiotte osallistua säästötalkoisiin kansanedustajat? b) Miten te oikeasti kehtaatte korottaa palkkojanne???

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä