Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Peruspomo

Peruspomotus arvottomassa arvomaailmassa

Voimme vahvasti arvioida, etä toistaiseksi ulkoministeri Timo Soini suivaantui |0, kun hänen perintöprinssi Sampo Terho ei kelvannut demokraattisessa ja sääntöjen mukaisessa PS- puoluekokouksessa Jyväskylässä.

Soini uskoo Isomman Pomon johdatukseen pienissäkin asioissa

Peruspomossa Timo Soini viittaa tämän tästä kristinuskoon. Lukiessani kirjaa piirsin ristin marginaaliin sellaiselle kohdalle. Ristejä kertyi viitsenkymmentä. Jotkut viittauksista ovat toki pelkästään kielellisiä: monia alun perin kristillisiä sanoja käytetään yleisesti ilman erityistä uskonnollista merkitystä, vaikkapa syntiä ja armoa.

Ilman minua Timo Soini

Timo Soini laulaa Pentti Oinoselle...

 

Muistathan vielä ne hetket,

kun tavattiin Rautavaaralla silloin.

Nyt muistan vain harharetkesi nuo,

jotka harmaita hiuksia mulle ain´ tuo.

 

Ilman minua Pentti et hiippaile täällä,

jos hiipailet niin,

öisin en unta mä saa.

Ilman minua ei aamuisin,

voi sarastaa.

 

Ilman minua persut ois,

pari hassua potkukelkalla hengailijaa,

ilman minua persut ois,

takametsien miehiä raappahousuisillaan...

 

Peruspomo tylyttää pajatson tyhjäksi

Olen saanut kuulla persukritiikistäni vähän sieltä sun täältä ankaraa vastakritiikkiä ja moitteita siitä, että kyykytän tätä porukkaa enemmän kuin mitään muuta. Pitää kyllä paikkansa, mutta syykin on selvä: persut vain yksinkertaisesti munaavat paljon enemmän kuin muut puolueet yhteensä. Luupin alla ovat itselläni olleet niin kansanedustajat kuin kunnallispoliitikot. Kirjoiteltavaa on riittänyt 2011 jytkyn jälkeen tasaisesti. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä