Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Puheenjohtaja Juha Sipilän esitykset

Sipilän käsi syvällä eläkeläisen taskussa

Keskustalla on aina ollut tarve puuttua suomalaiseen työeläkejärjestelmään. Perimmäisenä tavoitteena sillä ja sen edeltäjillä on ollut nykyisen järjestelmän purkaminen ja kaikkien eläkkeiden siirtäminen Kelan hallinoitaviksi. Nykyisessä järjestelmässä liikkuu valtavat rahamäärät ja sen sijoitusinstrumentti on Suomen vahvin. Eläkeyhiöt vaikuttavat vahvasti elnkeinopolitiikkaan. Tähän soppaan puolue haluaa lusikkansa.

DIMITRI QVINTUS - LIKINÄKÖINEN VIESTIMIES ?

DIMITRI QVINTUS elämöi tällä: ”Julkisuudessa spekuloitiin Sipilän heikolla EU-osaamisella ja kielitaidolla.”

"Tuuliviiri vallaton" - Juha Sipilä omaksui vaaliteemani

Vaalipäiväkirja No. 5 - 14.2. 2015

Näin se tapahtuu!

Kasakka ottaa kaiken mikä ei ole hyvin kiinnitetty.

Tällainen olo tuli kun sain tietää, että Juha Sipilä on pyytänyt anteeksi kaikilta 1990-luvun laman uhreilta.

**

Kyseinen teemahan oli jo viime vuodesta lähtien vaaliteemani. Olen kirjoittanut tänne monia blogeja ja olemme Hilkka ja Hannun kanssa puhuneet aiheesta Radio Ravussa. Seuraavaksi puhumme siitä maaliskuun alussa.

Miksi Sipilä alittaa rimansa?

Juha Sipilä on oikeassa väärällä tavalla. Hän myisi valtion omaisuutta, menemättä samalla rakenteisiin. Mitä ihmeen etua valtiolla on myydä omaisuuttaan ja jakaa sitä samoin perustein kuin tähänkin saakka. Keinojen on myös muututtava.

Onhan yrityksiin ammennettu rahaa tähänkin saakka, mutta ne ovat menneet pöhötautiin, eli kasvukykyisyys perustuu yrityksissä yksinomaan valtion tukiviidakossa rämpimiseen.

Terveydenhuollon tietojärjestelmät korjattava

”Terveydenhuollon tietojärjestelmien käytettävyysongelmat aiheuttavat tunnetusti tyytymättömyyttä ja tuhlaavat käyttäjien arvokasta aikaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä