Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Sairauksien kustannukset

Pakolliset terveystarkastukset ovat oikea tie

Sari Sarkomaa kirjoitti blogissaan eräästä kansamme terveyden merkittävimmästä aiheesta eli diabeteksestä, sen hillitsemisestä ja hoidosta. Diabeteksen ja monen muun sairauden ennakointi ja ajoissa aloitettu hoito onnistuu vain, jos väestö käy säännöllisesti tutkittavana. Potilaan ja lääkärin on tiedettävä sairauden olemassaolosta, jotta hoitotoimiin voidaan ryhtyä. Tällä säästytään suurelta kustannusten ja kärsimysten määrältä. Koska yleisesti tiedetään erityisesti miesten laiminlyövän terveystarkastukset niin tähän on puututtava.

Lopetama tasa-arvoleikki

Ei hyvätuloset tartte lapsilisiä, kotihoidontukia eikä perustuloja. Mie en ainakhaan tajua, miksi hyvätulosille maksettaan, jos kerta köyhimmillä on puute ruuasta, lääkkeistä, hoivasta.

Niin ja jos kerta maa on menossa nurin, miksi leikittään tasa-arvolla, ko voitas panna rikhaat maksaan saihrautensa ja vanhustensa hojjon. Jos siis kerta, Suomi on katastrooffin parttaalla, alettas oikeasti välittään toisistamme.

Työhyvinvoinnilla voidaan säästää ja parantaa tuottavuutta

Oikeistopoliitikot ehdottavat kaikenlaista. Yksi ehdotus on lisätä päivittäistä työaikaa vartilla, jota perustellaan tuottavuuden kasvattamisella tai säästämisellä. Tuottavuutta voidaan kehittää muillakin keinoilla, kuin pelkästään tekemällä vaatimuksia palkansaajille. Liian usein jää huomioimatta, että työhyvinvoinnin parantamisellakin voidaan myös saada aikaan säästöjä ja tuottavuuden kasvua.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä