Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Satu Taavitsainen

Lemmikkipolitiikan ongelma yhdessä lauseessa

Olen suhtautunut kriittisesti lemmikkien tilanteeseen ja jakanut useiden eläinlääkärien huolta aiheesta. Tilanne on kovaa vauhtia pahenemassa ja keskustelukommentit Ylen jutussa osoittavat vahvaa polarisoitumista. Päivän Iltalehti tarjoaa kansanedustaja Satu Taavitsaisen (SD) suulla inhorealistisen tiivistelmän.

Toimittajien uhkaaminen, uusi juttuko?

Aivan ymmärrettävää että ns. sipilägate, tai ylegate, tai millä nimellä sitä haluaa nimittää on vienyt viimepäivien keskustelua mediasta, politiikasta ja niiden suhteesta.

Se että toimittajia painostetaan ei ole uusi asia ollenkaan. Pitkän linjan yleläinenkin, Pirjo Auvinen kertoi että ainoan kerran hän on kokenut kohtuuttomuutta kun pääministeri ja sosiaalidemokraattien Paavo Lipponen juoksutti häntä pitkin finlandiataloa äitiysloman aattona.

Demarit yrittäjien perässä

Kansanedustaja Satu Taavitsaisen (SDP) blogista tänään tulee ilmi SDP:n halu kerätä ääniä yrittäjiltä, varsinkin pienyrittäjiltä. Hänen bloginsa mukaan demarit ovat aivan yht`äkkiä havainneet, että talousvaikeuksiin ajautuneiden yrittäjien määrä on kasvanut huimasti viimeisen vuoden aikana.

http://satutaavitsainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/205521-yksinyrittajan-p...

Blogi osoittaa myös sen, ettei blogisti edes tunne pienyrittäjäkenttää eikä heidän ongelmiaan ollenkaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä