Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Töölöntori

Valheella on lyhyet jäljet

Somessa ja mediassakin on nyt jo pari päivää vellonut "alpakkagate".  Tiesivätkö pupu- ja alpakka -tapahtuman järjestäjät siitä, että Töölöntori oli jo varattu 612-marssille? Uutena tietona on tähän nyt ilmoittanut dj-tuottaja Heikki Eskola, todisteiden kanssa, että koko juttu oli Aleksi Pahkalan (mm. peli poikki-tapahtuman järjestäjä) keksimä, jotta saataisiin 612 - vapauden puolesta-marssi blokattua.  Lapsitapahtuma oli hyvä idea, mutta ei se, että sen poliittiset motiivit yritettiin peittää.

Mikä ihmeen vasemmiston provokaatio?

Itsenäisyyspäivänä järjestetty Suomen 100-vee synttärit -lastentapahtuma joutui siirtymään äärioikeiston 612 -soihtumarssin tieltä aiotulta tapahtumapaikalta Töölöntorilta.

Hyvin pian sen jälkeen, kun Töölöntorin ns. tuplabuukkaus selvisi, lastentapahtumalle tarjottiin lukuisilta tahoilta uutta paikkaa, joista sitten valikoitui Telia 5G -areena. Tapahtuman järjestäjät tiedottivat asiasta muun muassa sosiaalisessa mediassa ja siirto tapahtui kivuttomasti.

Osallistujia tapahtumassa oli n. 5000.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä