Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Työmarkkinatilanne

Kuules nyt Juhana!

Puolueensa johtava talous- ja työmarkkinapoliittinen keskustelija, kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok.) avasi politiikan keskustelun aamun blogikirjoituksellaan "Kuulkaas ay-liike". Kirjoituksessaan hän vaatii ammattiliittoja lopettamaan "uhmaamasta eduskunnan oikeutta säätää lakeja". Samalla hän jatkaa työnantajapuolen pitkäaikaisen neuvottelijakonkarin ja arvostetun yhteiskunnallisen keskustelijan Lasse Laatusen ryöpyttämistä täysin ruokottomalla tavalla.

Yhteiskuntasopimukseen sisällytetty useita ansoja, joita ei voi hyväksyä!

Yhteiskuntasopimusneuvotteluissa on syntynyt neuvottelutulos. Tulos on sellainen, jota parempaa ei synny sopimusten ollessa voimassa ja vieläpä ilman joukkovoimaa. Tämä sopimus tulee kaataa SAK:laisten liittojen hallintojen toimesta. Syitä on useita, joista itse ajattelen merkittävimmän olevan se, että tämän sopimuksen myötä ay-liike olisi pistetty aisoihin kun hallitus jatkaa leikkauslinjalla eläkeläisten, opiskelijoiden, työttömien, vammaisten, sairaiden ja ympäristömme kustannuksella.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä