Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Väkivaltarikokset

Luomakunnan kruunun kasvava koira- ja susiviha

Iltalehti uutisoi tänään kuinka Nurmijärvellä tapetun koiranpennun on todennäköisesti tappanut ihminen vaikka poliisi on väittänyt sen tapahtuneen suden toimesta. Kolmen kuukauden ikäinen saksanpaimenkoiranpentu Pyry oli löydetty pihalta pää leikattuna irti. Viikin eläinlääkärin lisäksi myös Evira totesi, että siististä jäljestä päätellen katkaisu oli todennäköisesti tapahtunut viiltämällä esimerkiksi veitsen kaltaisella aseella.

KRP: "Ruotsi on meitä edellä, mutta perässä tullaan"

Ja tässä tapauksessa se ei ole hyvä asia! Meidän ei tule seurata Ruotsia kaikessa. Suomessakin saatetaan tulevaisuudessa nähdä Ruotsin kaltaisia väkivaltaisuuksia.


Suomessa järjestäytyneen rikollisuuden määrä on pienempi, mutta suunta on sama kuin Ruotsilla, kertoo KRP. Suomalaisella järjestäytyneellä rikollisuudella on kiinteät yhteydet Ruotsiin. Maahanmuuttajat nähdään jengeille potentiaalisina jäseninä.

Ensimmäinen raiskaus on ilmainen

Raiskattu 17-vuotias lukee lehdestä, että häneen luvatta tunkeutunut mies on saanut oikeudessa puolentoista vuoden ehdollisen tuomion. Seuraavana päivänä mies kävelee kadulla vastaan nauraen. ”Se oli vasta mun eka kerta.”

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä