Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Väyrynen

1235

Kokonaista 1235 ääntä Paavo Väyrysen saldo kaiken sen vouhkaamisen jälkeen. Ei ollut kovin kunniakas päätös (?) pitkälle poliittiselle uralle.

Jokohan nyt Paavo luovuttaa päänsä seinään hakkaamisen. Voi vain kuvitella, mitkä tunnelmat miestä myllertää.

Se siitä. Lyhyt oli Seitsemän tähden lento, tuskin kerkesi huomaamaankaan. Näihin vaaleihin päättyy ilmeisesti kahden muunkin puolueen taru suomalaisessa poliittisessa historiassa.

Sininen Tulevaisuus, Kansalaispuolue ja Seitsemän Tähden Liike. Neljän vuoden päästä luetteloa jatketaan Liike Nytillä.

Jari Sarasvuo näyttää huonoa esimerkkiä

 

Jari Sarasvuo on saanut haluamaansa huomiota jättämällä tyhjän äänestyslapun. No kokoomuslaiset kyllä äänestävät Jarinkin puolesta.

Kansalaispuolue ja Väyrynen sopivat riitansa


 

Heti seuraava huomatus : En tiedä tarkemmin sopimuksen luonnetta taikka sisältöä ja tämä kirjoitus on tehty julkisuudessa olevien tietojen varassa.

 

Tämän päiväisen tiedoitteen mukaan Väyrynen ja Kansalaispuolue ovat sopineet riitansa ja Väyrynen on tämän tiedoitteen mukaisesti eronnut Kansalaispuolueesta. 

 

Mihin Tähtiliikkeen loppukiri piisaa?

Nuorisovaalien perusteella Tähtiliike olisi saanut 3 paikkaa eduskunnasta nuorten äänillä ja moni Tähtiliikkeen kansanedustajaehdokas keikkui listojen puolivälissä joten tulosta voidaan pitää varsin hyvänä kun mietitään lähtökohdat mistä vaaleihin lähdettiin.

Tähtiliike suljettiin Galluppien, vaalipaneelien, puheenjohtajatenttien ja artikkeleiden ulkopuolelle lähes täydellisesti, mutta Tähtiliike on onnistunut kentällä vakuuttaamaan niin nuoren kuin varttuneemmatkin äänestäjät.

Osa ehdokkaista on töissä

Väyrynen kertoo blogissaan taas lähtevänsä kansan pariin. Vaalitilaisuuksia kertyy kuulemma parisen sataa. Siis hänellä on noin kuusi vaalitilaisuutta päivää kohden. Olisinpa minäkin noin laiska joutilas, että voisin lorvia kansan parissa kokonaisen kuukauden ajan päivät pääksytysten. Nykyinen eduskunta on nähtävästi jo lopettanut työnsä, kun istuvilla edustajilla ei ole muuta puuhaa kuin tulevat vaalit?

Tähtiliike näyttää Suomelle suunnan

Minusta on tullut tänään 21.1.2019 tähtiliikkeen kansanedustajaehdokas.

 

Tähtiliikkeen perustaja Paavo Väyrynen kiteyttää Tähtiliikkeen ohjelman näin:

”Tähtiliikkeen ehdokkaaksi asettuvien on sitouduttava puolustamaan Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta, tukemaan hallittua maahanmuuttopolitiikkaa, ponnistelemaan köyhyyden poistamiseksi sekä vahvistamaan maaseudun ja maakuntien elinvoimaa. Muissa asioissa ehdokkailla voi olla erilaisia mielipiteitä. ”

 

Nyt se hybridi tuli

Suomessa on puhuttu jo kauan ns. hybridivaikuttamisesta, josta on syytetty varsinkin Venäjää. Hybridivaikuttamisessa pyritään esimerkiksi vaikuttamaan väestön mielialaan ja näin saavuttamaan poliittisia tavoitteita. Tai jotain. Tästä saatiin esimerkki tänään (13.1.2019) Iltalehdeltä.

 

Väyrysläisten korttitemppu on kulman takana

Tätä kirjoittaessani on käytännössä muutaman päivän päässä, että Paavo Väyrynen on tehnyt jälleen onnistuneesti korttitempun, ja saanut kokoon 5000 tarvittavaa korttia perustamansa Seitsemän tähden liikkeen saattamiseksi puoluerekisteriin. Oma osuuteni oli tällä kertaa vaatimaton, sillä olen ollut työarjen ja opiskelun puritsuksissa. Kiitoksia työhönpääsystä en kuitenkaan osoita Sipilän hallitukselle. Mutta näistä hyvistä poliittisista uutisista kiitokset kuuluvat kyllä korttitalkoilijoille.

 

Tähtiliike

Tähtiliikkeen perustaja Paavo Väyrynen kiteytti tähtiliikkeen periaatteet blogissaan 16.11.2018: ”Tähtiliikkeen ehdokkaaksi asettuvien on sitouduttava puolustamaan Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta, tukemaan hallittua maahanmuuttopolitiikkaa, ponnistelemaan köyhyyden poistamiseksi sekä vahvistamaan maaseudun ja maakuntien elinvoimaa. Muissa asioissa ehdokkailla voi olla erilaisia mielipiteitä. Tähtiliike ei julkaise yksityiskohtaista vaaliohjelmaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä