Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Yle-vaalitentti

Meno menee ihan villiksi ilmasto-ongelmien suhteen

Meno menee ihan villiksi ilmasto-ongelmien suhteen: vaalitentissä esitetään vaatimuksia ilman tietoa toteuttamismahdollisuuksista ja lapsia käytetään hyväksi.

 

Onko Pekka Haavisto ainoa mies puheenjohtajien joukossa?

Katsoin Ylen suuren vaalikeskustelun 14.4.2019. Siinä käsiteltiin neljää aihealuetta: sotea, vanhusten hoitoa, ilmastonmuutosta ja ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. Keskustelu kuitenkin alkoi Sipilän hallituksen eropäätöksestä. Siinä mielenkiintoista oli, että Sampo Terho oli terhakkain Sipilän hallituksen haikailija. Sipilä ja Orpo olivat henkisesti jättäneet sen taakseen.

Saako Ylen TV-toimittaja Päivärinta potkut Soinin haastattelun johdosta?

Maanantai-iltana katsoessani TV1:sen puheenjohtajavaalitenttiä suuni loksahti hämmästyksestä auki. Ei voi olla totta – ajattelin! Miksi suoran TV-lähetyksen ohjaaja ei viheltänyt peliä poikki ja vaihtanut pikaisesti haastattelijaa. Vai, oliko hän se, joka saneli tenttaajalle Susanne Päivärinnalle ohjeita korvanappiin, ja Susanne vain totteli? Tämä asia pitää tutkia perinpohjin.

 

 

Pöyristyttävän törkeä suoritus toimittaja Susanna Päivärinnalta  

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä