Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Asuinalueet

Reviirien merkitys ihmiskunnan ja EU:n kehitykselle

Saksa on EU:n kiistaton talousveturi ja sotilaskyvyltään kääpiö verrattuna ydinasevaltioihin Ranskaan ja Englantiin. Saksa rypee vieläkin osin historiansa vankina. Saksalaiset eivät ole itselleen avoimesti muiden nähden rehellisiä, he pidättäytyvät omasta todellisuudestaan [1, jossa pinnan alla kiehuu tarve olla sitä mitä he merkittävyydessään ovat – [tässä en puutu sen enempää mystifioituun kansallissosialismiin *]

 

Näköala ikkunastani ja kirjosiepon koti kunnostuksen tarpeessa.

6.7.2017
Toissa iltana tullessani saunasta kirjosieppoemo istahti kulkutieni varrella naapuritalon edestä karsitun koivurivistön kaatamatta jätettyyn puuhun.  Lupasin sille, että  kaadetun pönttöpuun viereiseen koivuun puunkaatajien toimesta nostettu,  ja jonkun kiinnisitoma  pesäpönttö, tulee vihdoinkin siivottua huomenna. Kirjosieppokoiraskin lenteli edelläni pönttöpuuta kohti, joten viesti  ei jäänyt epäselväksi.  
Pikkulinnut ovat ennenkin alkukesästä huomauttaneet minulle kipeästi tarvitsemansa kodin kunnostamisen tarpeellisuudesta.

Hesperian puiston raiskaus

Hesperian puistossa Helsingissä tapahtuneesta raiskauksesta vangittu turvapaikanhakija.  Olisiko asiaa siirtää  tämänkin henkilön asumus pois Helsingin harvaan asutulta alueelta parempien palveluiden asumuskeskittymiin.

Vaihtoehtoinen malli Packalenin Ground Zerolle

Tom Packalenin ehdotus segregaation edistämiseksi on lytätty lukemattomin tavoin sen verran monissa eri tuuteissa, että ajattelin lähestyä aihetta hieman erilaisesta näkökulmasta. En toistaiseksi ole onnistunut löytämään yhdestäkään lyttäyksestä minkäänlaista analyysia ongelmasta, johon Packalen pyrki nuivahkoksi tulkitulla ehdotuksellaan puuttumaan tai siitä, mitä kyseiselle ongelmalle tulisi oikeastaan tehdä. Käärin siis virtuaaliset hihani ja ryhdyn toimeen.

Roskat maton alle

Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalen haluaa luoda Suomeen väkipakolla slummialueita. Alkutalvesta hän esitti Helsingin Töölössä sijaitsevan Sininauhasäätiön syrjäytyneille nuorille tarkoitetun asuntolan sulkemista ja asukkaiden häätämistä vaikka väestönsuojiin. Ruokkimisenkin voisi Packalenin mukaan tehdä vaikka soppatykistä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä