Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta Tietokone

Suomi on kuin tietokone jossa on useita eri käyttöjärjestelmiä.

Maailmanlaajuiset verkkoyhteydet kieltämättä ovat tuoneet ja tuo mukanaan paljon hyvää, mutta maailmanlaajuiset verkkoyhteydet ovat tuoneet ja tuo mukanaan myös paljon pahaa; maailmanlaajuisen rikollisuuden sen kaikissa mahdollisissa eri muodoissa. Monet asiat joita aikaisemmin emme voineet edes kuvitella tapahtuvan meillä täällä Suomessa, tulee maailmanlaajusten verkkoyhteyksien myötä maamme rajojen sisäpuolelle ja tapahtuu täällä.
 

UUSI TIEDE ON SYNTYNYT SUOMESSA

OIREINFORMATIIVINEN TIEDE
 ja
ITSEOHJAUTUVA DNA:HAN INFORMATIIVINEN ROKOTE

v. 2007 kehittämäni ja julkistamani teoriani kautta sekä hoitokäytäntöni kautta.

teoriani käsittää lisäksi epidemioiden, kroonisten sairauksien ja vakavien käyttäytymishäiriöiden hoitoa.
Tässä kirjoituksessa tuon esille kehittämäni teoriani:

Sairauden tapahtumien tallenteiden informaatiolla on kyky ohjata elimistömme toimintoja

Eduskunnan digiloikka

Tuliajatus, ehkä huono ajatus. Mutta ajatus silti. Entäpä jos Suomen vaaleilla valittu eduskunta korvattaisiin tehokkaalla tietokoneella ja kaiken päätännän hoitaisi tekoäly rationaaliseslla ja kylmällä järki logiikalla. Teko äly pystyisi varmasti parenpaa kuin keskenään kinasteleva ja hampaat veressä tappeleva eduskunta ja aikanaan se maksaisi itsensä pois eli tulisi halvemmaksi kuin kansanedustajista koostuva 200 hengen pyrograatti armeija. Ajatelkaa nyt jos 200 kansanedustajaa saa jokaineen kuussa noin 6000 euroa, se tekee jo vuodessa mo ia tuhansia.

Älylaitteet kouluihin - Mihin katosi "ruutuaika"?

 Suomi on mantrojen maa, jossa tietoisuuteen mahtuu kerralla vain yksi totuus. Huonontuneeseen PISA-tulokseen syitä etsittäessä on yksi nostettu ylitse muiden – tietotekniikan liian vähäinen käyttäminen
koulussa.

Windows XP:n tuki loppuu 8.4.2014

Pankki pelottelee sillä, että jos järjestelmää ei ole päivitetty ja verkkorikollinen saa haltuunsa pankkitunnukset niin mahdollisia taloudellisia menetyksiä pankki ei korvaa.

Ostanko siis uuden käyttöjärjestelmän Windows 7:n vai 8:n? Seiskan tuen on ilmoitettu loppuvan 2020. Pöytäkoneeni on kymmenen vuotta vanha, joten kyseeseen voisi tulla myös koneen uusiminen.

Riippuvuudet - vapaa valintako?

Uunilämmin Addiktioyhteiskunta (toim. Tuukka Tammi & Pauliina Raento) esittelee riippuvuuden aikamme ilmiönä. Tämä ei ole kirja-arvostelu vaan lukiessa ellei jo ennen sitä syntyneitä vaikutelmia.

Addiktion luokittelu sairaudeksi on havaintoesimerkki luokkayhteiskunnasta, joka

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä