Timoteus ilmastonmuutos on ikiaikainen ja osin syklinen jatkumo, antropogeeninen lämpeämishypoteesi on SE josta kiistellään.

Kaikki blogit puheenaiheesta vaurastuminen

Annatko jatkomandaatin KOK, KEPU ja PeruS:n kurjistaville leikkauksille?

Vaalien talouskeskustelusta on puuttunut konkretia. Leikkauksista puhuttaessa valtapuolueet ja eräs tuleva voittaja ovat väistäneet kysymyksen puhumalla työllisyysasteen nostamisesta. On todennäköistä, ettei tässä onnistuta matalasuhdanteen puskiessa päälle. Tässä tilanteessa kaikki viittaa siihen, että KOK, KEPU ja PeruS jatkaisivat kurjistavaa leikkauspolitiikkaa. Perustelukin olisi sama: Vaikeita päätöksiä on tehtävä valtion talouden tasapainottaseksi. Kun ei ole kuulemma muuhun varaa. Eikä muita vaihtoehtoja muka ole.

Idea pähkinää purtavaksi

Idea pähkinöotä purtavaksi . Kun sijoitus säästötileil muutos vuonna 2020 jotta 50000€ asti verotonta siihen asti kun tilin tyhjentää . Sitten kun miettii esim nesteen osakkeita valtio möi vajaal miljardil eurol hiljakkoin . Ja jatkuvasti kritisoidaan jotta valtion kansaallis omaisuuksia myydään ylikansallisille yhtiöille jne. Niin mitäs jos jokaisel Suomen kansalaisel alle 10 vuotiaalle tuollannen tiliperustettas . Ja esim vaikka 1000€ edestä valtion yhtiöistä nesteen ja outokummun yms osakkeita sinne laitettas . Tiliin vasta esim 18 vuotiaana saisi koskea .

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä